به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات، امروز(26مهر) در همایش سیامین سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات در سخنانی، واکسینه کردن مخاطبین خاص، نخبگان، روحانیون، دانشجویان و اقشاری که دارای اطلاعات طبقه بندی هستند؛ از جمله فعالیتهای این اداره کل عنوان کرد.
وی مقابله با تعرضات سرویس های بیگانه، گسترش فرهنگ ضد اطلاعاتی در کشور و ایجاد بستر امن برای امنیت ملی، حفاظت و صیانت از سرمایههای نظام از جمله اهداف این اداره کل برشمرد و بر ضرورت آشنایی با دامهای دشمن و سرویسهای اطلاعاتی بیگانه تأکید کرد.
این مقام اطلاعاتی کشورمان، همچنین مقابله در سه حوزه مهار، فریب، نفوذ و تهاجم به سرویسهای جاسوسی کشورهای بیگانه را از دیگر اهداف این اداره کل ذکر کرد.
وی با اشاره به تقویت هویت و عرق ملی و حفاظت از سرمایه های نظام از قبیل مدیران، نخبگان، متخصصان و مراکز حیاتی و مهم کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به شیوههای نوین جاسوسی، جریانسازی اطلاعاتی، تبادل اطلاعات میان سرویسهای جاسوسی بیگانه، حذف نخبگان و یا ربایش آنها، اهمیت فعالیت در این حوزه را بیش از پیش روشن میسازد.
وی به تغییر روش جاسوسی از سنتی به نوین و مجازی هم اشاره و تصریح کرد: امروز ارتباط گیری از طریق فضای مجازی صورت میگیرد و تبادل اطلاعات نیز از طریق سیستم مجازی است و وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در این زمینه توفیقات خوبی داشته است.
مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات با اشاره به وجود سازمانهای اطلاعاتی در نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد: همافزایی و تبادل اطلاعاتی میان سازمانهای اطلاعاتی کشور، مقابله با براندازی نرم در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
وی گفت: سرویسهای اطلاعاتی موساد و سیا به دنبال کسب اطلاعات هستهای، نظامی، زیرساختی در جمهوری اسلامی ایران هستند و در این راستا هجمه گستردهای از سوی آنها بر علیه جمهوری اسلامی انجام میشود.
مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات، محور فعالیتهای اطلاعاتی بیگانگان را مورد توجه قرار داد و افزود: غفلت و فریب، دامن زدن به اختلافات داخلی نظام، استحاله فرهنگی جامعه، ورود به مسائل فتنه سال 88 و فروش قطعات معیوب صنعتی از جمله کارکردهای اطلاعاتی آنهاست و وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در این زمینه بسیار هوشیارانه عمل میکند.
پایان پیام/
نظر شما