تشکیل سه پارلمان در آموزش و پرورش/ مشارکت اولیاء دانش آموزان به مسائل مالی محدود نشود

خبرگزاری شبستان: مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي، از ارائه پيشنهاد تشکیل سه پارلمان دانش آموزي، انجمن اوليا و مربيان و فرهنگيان در سال جاري در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بجنورد؛ سيد محمد لنگري، مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي امروز ( 28 مهرماه ) در همايش هفته پيوند اوليا و مربيان و روز خانواده كه در دبيرستان هيات امنايي "دانش" بجنورد برگزار شد با تبريك اين هفته، از ارائه پيشنهاد تشکیل سه پارلمان دانش آموزي، انجمن اوليا و مربيان و فرهنگيان در سال جاري در استان خبر داد و اظهارداشت: با تشكيل اين پارلمان ها مي توانيم از نظرات آنان براي تصميم گيري در اجراي برنامه ها استفاده كنیم كه قطعا موثر خواهد بود.

 

وی با اشاره به اينكه بحث مشاركت اوليا يكي از بحث هاي اساسي است، بيان كرد: تجربه در دنيا و كشور ما نشان داده در هر اموری كه به مردم واگذار شود، موفقيت هاي خوبي حاصل می شود.

 

مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي با اشاره به اينكه هر زمانی كه بين مردم و دولت مسابقه اي برگزار شده، برنده آن مردم بوده اند، عنوان كرد: نمونه بارز آن جنگ است كه  تجربه بزرگي است و زماني كه در جنگ كار به دست نيروهاي مردمي افتاد، موفقيت ها دوچندان شد.

 

لنگری، در خصوص اينكه بحث مشاركت اوليا فقط بحث پول نيست، عنوان كرد: يكي از عيب ها در آموزش و پرورش اين است كه متاسفانه اوليا فقط بايد  پول بدهند و ديگر كاري نداشته باشند كه اين يكي از آسيب هاي جدي است كه اگر رفع نشود، بحث مشاركت در هاله اي از ابهام قرار خواهد گرفت كه بايد تعاريف جديدي براي انجمن اوليا داشته باشيم تا از ديدگاه هاي آنان در عرصه هاي مختلف استفاده كنيم.

 

وي به دو آسيب در آموزش و پرورش اشاره و عنوان كرد: يكي اينكه در بحث مشاركت، اوليا بايد در تمام امور مدارس نظرات خود را بيان كنند و دوم اینكه برعكس هم مي شود و آن اين است كه  انجمن اوليا بخواهند قوانين را تغيير بدهند كه اين خود  نيز يك آسيب است.

 

لنگری با اشاره به اينكه عليرغم افزايش اعتبارات و تعدد مدارس  ولي نيازها زياد است و با اين مبالغ نمي شود تغيير زيادي در مدارس ايجاد كرد، اظهار داشت: در آموزش و پرورش نياز به يك همدلي است كه مدیران و اولیان بايد در تك تك مدارس آموزش هاي لازم را ببينند تا آينده خوبي ايجاد شود.

 

مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي در خصوص اينكه فقط نبايد به اوليا ديد اقتصادي داشت و بايد از ديدگاه هاي فني، آموزشي و اجرايي آنان نيز استفاده كرد، افزود: بايد به سمتي پيش برويم كه از پتانسيل هاي اوليا دانش آموزان به نحو مطلوب استفاده كنيم.

 

مدير آموزش و پرورش شهرستان بجنورد نيز در اين همايش  با اشاره به اينكه اين هفته فرصتي است براي پيوند زدن خانواده به مدرسه عنوان كرد: اولين بار پيوند خانه و مدرسه در فرانسه بعد از انقلاب كبير آن كشور صورت گرفت.

 

معنوي اظهار داشت: در فرانسه چون خانواده ها در كارخانه مشغول به كار بودند و فرصتي براي تربيت و آموزش فرزندان خود نداشتند باعث شده بود كه تربيت و اخلاقيات فرزندان آنان زير سوال برود كه انديشمندان فرانسوي به اين خلاء ایجاد شده پي بردند و باعث شد خانواده ها را براي ثبت نام دانش آموزان در مدارس مجاب كنند كه هفته اي دو ساعت در آموزش ها شركت كنند.

 

وي عنوان كرد: در ايران پيوند خانواده و مدرسه با تاخير 50 ساله و در سال 1326 اولين انجمن با عنوان خانه و مدرسه  تشكيل شد.

 

مدير آموزش و پرورش شهرستان بجنورد بيان كرد: در مدارسي كه جلسات اين انجمن ها واقعي تشكيل مي شود شاهد موفقيت هاي خوبي هستيم و برعكس مدارسي كه اين جلسات را صوري برگزار مي كنند، اين موفقيت ها را كسب نكرده اند.

 

پايان پيام/

 

 

کد خبر 410840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha