به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی، مسئول شعبه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان و رییس دبیرخانه ادیان توحیدی امروز در نشست خبری ششمین همایش بین المللی ادیان توحیدی با بیان اینکه این دبیرخانه در سال 89 افتتاح شد، گفت: ادیان توحیدی از دیرباز در اصفهان زیست می کرده اند اما جایگاهی برای نشان دادن و نهادینه کردن این ارتباط این ادیان نبود.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات و نهادینه کردن ارتبط بین ادیان از وظایف دبیرخانه ادیان توحیدی است، اظهار داشت: ما اعتقاد راسخ داریم که تعامل اسلام با ادیان یک همزیستی اعتلایی است.
حجت الاسلام ارزانی با بیان اینکه شهروندان ادیان توحیدی در اصفهان بی توجه در کنار یکدیگر زندگی نمی کنند، گفت: پیروان همه ادیان در اقشار مختلف اقتصادی، صنعتی، هنری و... در اصفهان به رونق ایران اسلامی کمک می کنند و این در واقع یک همزیستی اعتلایی است.
مسئول شعبه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان گفت: در سال 1965 در واتیکان اولین گفتگوی اسلام و مسیحیت مطرح شده است اما افتخار ما این است که 113 سال پیش در زمان آیت الله آقانجفی گفتگوی اسلام و مسیحیت در مکانی به نام صفاخانه در جلفای اصفهان شکل گرفته و 34 مجلد با نام "الاسلام" هم از آن به یادگار مانده است.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام اقتصاد و فرهنگ توسط رهبر معظم انقلاب، گفت: ادیان توحیدی و مسائل دینی جهان معاصر و همچنین دین و فرهنگ و ارتباط این دو از محورهای مهم همایش امسال است.
حجت الاسلام ارزانی در ادامه با بیان اینکه 3 هزار و 700 مبلغ تحت نظارت دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان فعالیت می کنند، تصریح کرد: این در حالی است که کلیه طلاب در مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان 15 هزار نفر هستند، یعنی حدود یک چهارم طلاب اصفهان با دفتر تبلیغات همکاری می کنند.
وی افزود: طلاب پس از گذراندن پایه ششم طلبگی باید در آزمون های مصاحبه، کتبی و منبر این دفتر شرکت کنند و در صورت قبولی مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.
مسئول شعبه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان به برگزاری مجمع بزرگ مبلغان محرالحرام در روز پنج شنبه« اول آبان» اشاره کرد و گفت: تعداد یک هزار و 100 نفر از مبلغان این دفتر برای ماه محرم اماده شده اند و ما افتخار می کنیم که 50درصد این مبلغان را به بیش از 20 استان کشور اعزام خواهیم کرد.
وی در پایان به اتفاقات اخیر کشورهای همسایه اشاره کرد و اظهار داشت: هیچ کتاب دینی خشونت را تبلیغ نمی کند و اگر گروهی مثل داعش به وجود می آید این نتیجه یک تفکر انجمادی است که به هیچ عنوان در مردم ایران وارد نخواهد شد چرا که ملت ایران در تاریخ مردمانی مهرورز بوده اند.
پایان پیام/
نظر شما