تبلیغ دین، عمل صالح مخصوص روحانیون است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: تبلیغ دین، عمل صالح مخصوص روحانیون و علما است، چون دیگران توانایی انجام آن را ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان، امروز (29 مهر) در دیدار روحانیون شرق استان گلستان افزود: عمل صالح به دو بخش عمومی و خاص تقسیم می‏ شود.

 

وی با بیان اینکه اعمال عمومی همانند نماز خواندن و روزه گرفتن، بر عهده همه مسلمانان است، خاطرنشان کرد: اعمال صالح خاص، ویژه هر قشر و صنفی است که فقط آنها توانایی انجام آن را دارند و دیگران از اجرای آن ناتوانند.

 

نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه تبلیغ دین، الزامات و شرایط خاص خود را دارد، یکی از این الزامات را خلوص نیت برشمرد و گفت: بدون خلوص نیت نمی ‏توان دین را به مردم، معرفی و حتی از آن دفاع کرد.  

 

آیت ‏الله نورمفیدی، یکی دیگر از الزامات تبلیغ دین را شناخت درست از دین عنوان کرد و اظهار داشت: برای فهم درست مردم از دین، باید آن را به‏ روز برای آنها تبلیغ کنیم.  

 

وی با بیان اینکه به‏ روز کردن به معنای تغییر دادن دین نیست، تصریح کرد: در حدیثی آمده که قرآن مثل خورشید همیشه تازه است، این حدیث، قرآن را مانند خورشید تشبیه کرد که همیشه تازگی دارد؛ لذا ما باید دین را به گونه ‏ای تبلیغ کنیم که برای مردم همیشه تازه و جذاب باشد.  

 

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: به‏ روز تبلیغ کردن دین یعنی اینکه شرایط و مقتضیات زمان را به خوبی درک کرده و با توجه به آنها، نسبت به تبلیغ دین اهتمام ورزیم.

 

آیت‏ الله نورمفیدی یکی از مشکلات امروزی جامعه که موجب از‏هم‏ پاشیدگی خانواده‏ ها شده، شبکه‏ های ماهواره ‏ای عنوان کرد و اظهار داشت: این شبکه ‏ها، بنیان خانواده را هدف قرار داده‏ اند و تلاش دارند تا رابطه زن و شوهر و اعضای خانواده را خراب کنند.

 

به گفته وی، روحانیون و علمای دین باید به چنین مسائلی توجه ویژه داشته باشند.  

 

امام جمعه گرگان با بیان اینکه مروجین دین، در حقیقت، انبیاء و اولیاء الهی و ائمه معصومین (سلام الله علیه) بودند، خاطرنشان کرد: تقدیر الهی بر این قرار گرفت که ما نیز راه آنها را ادامه دهیم. 

 

آیت الله نورمفیدی تاکید کرد: تبلیغ دین کار سختی است و باید از ذات اقدس الهی بخواهیم که شرایط و الزامات آن را نیز برای ما فراهم کند تا در قیامت، شرمنده نشویم. 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 411410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha