به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، محمد علي بهداني، معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه بيرجند امروز (30 مهر) در این همایش اظهار كرد: شكوهمندي فرهنگ در بسياري از جوامع متأثر از نهاد آموزشي آن جامعه است.
وي با بيان اينكه فعالیت آموزشی و علمی دانشگاه بیرجند از سال 1356 با پذیرش 120 دانشجو در سه رشته شیمی، ریاضی و فیزیک در مقطع کارشناسی آغاز شده، افزود: در حال حاضر دانشگاه بيرجند پس از اين مدت سابقه آموزشي و تحقيقاتي با 11 دانشکده قطب علمی آموزشی شرق کشور محسوب ميشود.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه بيرجند گفت: اين دانشگاه بیش از 13 هزار دانشجو در 299 کد رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد.
بهداني با اشاره به اينكه خدمات آموزشي در خراسان جنوبي از جايگاه والايي برخوردار است، بيان كرد: هم اكنون در شهر بيرجند به ازاي هر پنج نفر شهروند يك دانشجو وجود دارد.
وي ادامه داد: دانشگاه بيرجند به لحاظ انعقاد قرارداد پژوهشي با دستگاههاي اجرايي رتبه ششم كشوري را دارد چرا كه اساتيد اين دانشگاه از پتانسيل علمي بالايي برخوردار هستند.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه بيرجند با بيان اينكه 4 ميليون و 600 هزار دانشجو در كشور تحصيل ميكنند، عنوان كرد: از اين تعداد 2 ميليون نفر در حوزه ادبيات علوم انساني مشغول به تحصيل هستند.
بهداني يادآور شد: برگزاري اين همايش براي ارتقاي جايگاه علوم انساني و تعامل بيشتر دانشگاه با جامعه است.
رياست دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه بيرجند نيز در اين همايش اظهار داشت: اهتمام به مطالعات ميان رشتهاي و بهرهگيري از شاخههاي مختلف علوم انساني يكي از اهداف مهمي است كه دانشگاه به صورت جدي پيگيري ميكند.
حسين فرزانهپور تاكيد كرد: نياز به مطالعات ميان رشتهاي ضروري و غيرقابل انكار است خصوصاً زماني كه در حوزه مهم ادبيات و زبانشناسي باشد.
وي خاطر نشان كرد: اين همايش نيز تبيين ارتباط اين دو حوزه و مسائل مرتبط به آن است.
پايان پيام/
نظر شما