روابط عمومی ها، وکیل مدافع سازمان و مدعی العموم مردم هستند

استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی تهران، روابط عمومی ها را وکلای مدافع سازمان ها و از طرفی مدعی العمومی مردم اطلاق کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکتر هوشنگ عباس زاده، استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی تهران، در چهارمین جشنواره برترین روابط عمومی های استان کرمانشاه در تالار وحدت، گفت: روابط عمومی باید سازمان را همان گونه که هست معرفی کند و با مهندسی انسانی و چهره نمایی، کاری کند که مردم نسبت به سازمان شناخت پیدا کنند و به آن علاقه مند شوند.

وی با بیان اینکه برخی از سازمان های ما ماهیتی خدماتی دارند و برخی دیگر در زمینه تولید و فروش فعال هستند، نقطه مشترک در روابط عمومی های این تیپ از سازمان ها را بهره گیری از فرآیند ارتباط عنوان کرد و گفت: ممکن است در بسیاری از نهادهای اداری و اجرایی ما خدماتی ایثارگونه انجام پذیرد اما به دلیل عدم معرفی، مردم از ماحصل کار آنها بی خبر بمانند.

دکتر عباس زاده، در ادامه با برشمردن یکی از تعاریف روابط عمومی با این مضمون که روابط عمومی عبارتست از گزارشی خوب از عملکردی خوب، افزود: روابط عمومی در اینجا باید بر روی معرفی سازمان و انعکاس مطلوب فعالیت های سازمان به دور از هرگونه بزرگنمایی و اغراق بپردازد و بازخوردهای پیام ارتباطی خود را از مخاطبان رصد کند.

وی بر نقش مدیریت عالی سازمان ها و دستگاه های اداری در تقویت روابط عمومی ها و توفیق آنها تاکید کرد و گفت: مطمئن باشید اگر یک روابط عمومی قوی و فعال باشد، حتما از حمایت های مدیری لایق و توانمند برخوردار است و بالعکس.

این استاد دانشگاه از مدیران خواست تا جایگاه و اهمیت کار روابط عمومی ها را درک کنند و تنها به این واحدها به دیده "پوستر چسبان" و "پلاکارد نصب کن" نگاه نکنند و روابط عمومی ها را همچون تبعیدگاهی برای تادیب و تنبیه دیگر پرسنل در نظر نگیرند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه، وی همچنین به وظایف درون سازمانی روابط عمومی ها اشاره کرد و گفت: لازم است روابط عمومی ها به ایده و نظرات کارمندان سازمان اهمیت دهند و به آن احترام بگذارند و هر ماه یکبار جلسه ای عمومی برای آگاهی از نظرات و ایده های آنان برگزارکنند تا بازخوردهای لازم را از درون سازمان برای برنامه ریزی بهتر به دست آورند.

عباس زاده، همچنین شخصیت، صفات و سجایای عالی، هوش و فراست، تجربه، تحصیلات مرتبط و قدرت مدیریت را از جمله ویژگی های کارشناسان روابط عمومی برشمرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 41333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha