به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در جلسه منطقه ای کانون های مساجد 2 کشور ضمن تقدیر ازسعید سعادتی، سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه ستاد عالی کانونهای مساجد کشور با تاکید بر اهمیت کانون های مصلی اظهار داشت:در این خصوص جلسه هایی با حضور مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان و هفت نفر از ائمه جمعه استان و روسای ادارات فرهنگ وارشاد اسلامی استان برگزار شده است.
وی ادامه داد:در این جلسه ها تدوین و اصلاح آیین نامه و بسترسازی راه اندازی کانون های مصلی مدنظر است.
حجت الاسلام معتمدی با تاکید بر اهمیت کانون های مصلی افزود:راه اندازی این کانون ها نقش به سزائی در رونق بخشی به نماز جمعه دارد.
وی گفت: با راه اندازی کانون های مصلی می توان ضمن معرفی ظرفیت ها و توانمندی های کانون های فرهنگی هنری مساجد به ائمه جمعه، از ظرفیت وجود آنها برای توسعه کمی و کیفی کانون های مساجد بهره بگیریم.
وی گفت:کانون های فرهنگی هنری مصلی بازویی توانمند برای ائمه جمعه هستند که می توانند ظرفیت های بالقوه نماز جمعه در هر شهرستان و شهری را به ظرفیت بالفعل تبدیل کنند.
حجت الاسلام معتمدی گفت: ائمه جمعه می توانند دستگاه های دولتی و مردم را به حمایت از کانون های مساجد تشویق و ترغیب کنند و برای این پایگاه های مهم دینی و فرهنگی بودجه جذب کنند.
وی بر تقویت کانون های مصلی تاکید کرد و افزود: باید کانون های مصلی جدید تاسیس شود که رشد کمی و کیفی این کانون ها نیازمند بودجه است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف افزود: باید در کانون های مساجد از موازی کاری بپرهیزیم و با درآمدزایی کانونها به سمت خودکفایی آنها حرکت کنیم.
وی افزود: باید مصادیق در حوزه اقتصاد مقاومتی تعیین و تدوین شده و در اختیار ائمه جماعات و مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد قرار گیرد.
در این جلسه سعید سعادتی، سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه ستاد عالی کانونهای مساجد کشور گفت: در برنامه ریزی ها باید تعامل و همکاری بین دبیرخانه ها و ستاد عالی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید نیم نگاهی به آینده در فعالیت هر تشکلی مدنظر باشد، افزود: 600 میلیارد یعنی 3 درصد بودجه کشور به فرهنگ اختصاص دارد.
سعادتی افزود: در برنامه ریزی ها باید مشارکت و استقلال کانون های مساجد مورد توجه قرار گیرد و برای برنامه ریزی جامع در حوزه کانون های مساجد نیازمند همفکری و تعامل مسئولان دبیرخانه، کارشناسان و مدیران مسئول خوش فکر و با تدبیر کانون های مساجد هستیم.
وی بر تشکیل اتاق فکر در استان ها برای برنامه ریزی کانون های مساجد تاکید کرد.
سعادتی افزود: ائمه جمعه یکی از بهترین پشتوانه های فکری و معنوی کانون های مساجد هستند و تقویت ارتباط کانون ها با ائمه جمعه ضروری است.
وی گفت: با راه اندازی کانون های مصلی می توان از ظرفیت این مراکز مهم دینی در تمام ایام هفته بهره برد.
سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه ستاد عالی کانونهای مساجد کشور افزود: اقتصاد مقاومتی مقوله ای بسیار مهم است که نباید با شعار سال جاری آمیخته شود و یک برنامه حداقل 10 ساله است.
وی با اشاره به تعیین سهم کانون ها در موضوع اقتصاد مقاومتی افزود:بستر آموزشی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی باید تدوین شود.
سعادتی، تولید محتوا، نشر محتوا، تشکیل کارگروه محتوایی و بومی سازی محتواهای اقتصاد مقاومتی، طرح جامع خودکفایی کانون ها، تدوین الگوهای کارآفرینی، تدوین برنامه های عملیاتی در سطح ستاد، استان و کانون در حوزه تبلیغی، ترویجی، تولیدی و آموزشی را از راهکارهای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در کانون های فرهنگیهنری مساجد دانست.
همچنین در این جلسه حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به صورت تلفنی با بیان اینکه جلسات منطقه ای در تقویت طرح ها و آیین نامههای ستاد مهم هستند، بر تقویت کانون های مصلی تاکید کرد و گفت:کانون ها در تبیین و گفتمان سازی و ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی نقش مهمی دارند.
در این جلسه مسئولان دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان های چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان و یزد و جمعی از کارشناسان دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما