خروجی برنامه های فرهنگی متناسب با نیاز جامعه نیست

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، گفت: افزایش مشکلات اجتماعی از جمله طلاق و خشونت در جامعه نشان از عدم خروجی کارهای فرهنگی متناسب با نیاز جامعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، شامگاه (7 آبان ماه) در دیدار با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: بیدارباش برای دستگاه های فرهنگی کشور به صدا آمده است زیرا تمام مدنیت 1400 ساله کشور در حال غارت است.

 

وی، با اشاره به اینکه اولین وظیفه کار فرهنگی پرورش عواطف و روشنی قلب ها در انسان هاست، تصریح کرد: افزایش مشکلات اجتماعی از جمله طلاق و خشونت در جامعه نشان از خروجی کارهای فرهنگی نامتناسب با نیاز جامعه است.

 

آیت الله عاملی، با بیان این مطلب که رفتارهای نامتناسب غیر فرهنگی در جامعه دیده می شود، خاطر نشان کرد: نرم افزارهای خروجی فرهنگی تعریف شده در اختیار کارشناسان زیربط قرار گیرد تا متناسب با نیازهای فرهنگ دینی جامعه برنامه های مشخص تعریف و اجرا شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان، با اعلام اینکه نقش فیلم در زندگی اجتماعی کشورهای غربی تاثیرات فراوان دارد، افزود: محتوای فیلم ها باید طوری طراحی شود تا تاثیراتی در زندگی جامعه داشته و بتواند فضای قدسی خانواده را تبیین کند.

 

امام جمعه اردبیل، با اشاره به اینکه جامعه آرمانی نبوی از جهت فکری نیازمند یک دفاع عقلانی از حجاب و عفاف و سایر مسایل دینی است، گفت: ماهواره ها و شبکه های اجتماعی اکنون به عنوان بمب اتمی تغییرات فرهنگی در جوامع در حال توسعه سعی دارند تا انقلاب فرهنگی در مفاهیم قدسی و فروپاشی خانواده ها ایجاد کنند.

 

وی، با بیان این مطلب که 18 مرکز فرهنگی در کشور فعال است اما خروجی مطلوب ندارند، عنوان کرد: موسیقی به عنوان یک ابزار عرفانی در دنیای شرق مطرح شد اما اکنون این ابزار عرفانی در کشورهای غربی به عنوان یک ابزار فحشا رواج یافته است که این نشان می دهد باید مراقب تولیدات فرهنگی خود باشیم.

 

آیت الله عاملی، در پایان سخنان خود، با اعلام اینکه دو مشکل اساسی در برنامه ریزی فرهنگی داریم، یادآور شد: یکی از مشکلات عدم نگاه تخصصی به مقوله فرهنگ و دیگری عدم تولید نرم افزار فرهنگی برای معضلات فرهنگی است.

پایان پیام/

کد خبر 413810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha