به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مهدی بیکی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان، شب گذشته (8 آبان) در مراسم اختتامیه مرحله استانی جشنواره قرآنی «مدهامتان» که در مسجد جامع شهدای کوی اوزینه برگزار شد، بر لزوم اجرای این جشنواره ها تاکید کرد و اظهار داشت: این جشنواره با حضور یکصد و 50 شرکت کننده و در 5 رشته اذان، اذکار نماز، ترتیل، قرائت و حفظ، در 2 مقطع سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار شد.
وی افزود: در این جشنواره شرکت کنندگانی از اکثر شهرهای استان گلستان به خصوص از شرق استان حضور داشتند که در هر رشته 3 نفر برگزیده شدند.
بیکی گفت: رشته حفظ قرآن کریم در چند مقطع یک جزء، سه جزء، پنج جزء، ده جزء و حفظ کل برگزار شد که در هر کدام 3 نفر برگزیده شدند و علاوه براین، رشته اذکار نماز هم در 2 رده سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال به همین ترتیب برگزار شد که 3 نفر برگزیده شدند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان ،هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد رقابت بین نیروهای قرآنی کانون های مساجد استان عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری این جشنواره علاوه برایجاد دلگرمی و انگیزه در نیروهای قرآنی موجب می شود این نیروها بتوانند در عرصه قرآنی و مفاهیم قرآنی، خود را روز به روز پر بار تر و به روز تر کنند.
بیکی با تاکید بر اینکه قرآن به عنوان برنامه زندگی بشر است، تصریح کرد: حداقل کاری که ما می توانیم به انجام برسانیم، این است که مقدمات لازم را فراهم کنیم تا جامعه اسلامی از این مهجوریتی که مورد شکایت پیامبر عظیم الشان اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) است بیرون بیاید و پله نخست این کار، اجرای همین جشنواره هاست.
وی در ادامه گفت: اگر بخواهیم به آن نقطه هدف و عالی مد نظر، برسیم باید در پله های بعدی در مقاطع مختلفی که بحث تفسیر و تفهیم قرآن و پیاده کردن مفاهیم قرآن در سبک زندگی خودمان است تلاش کنیم.
بیکی یادآور شد: البته تا کنون در این زمینه ها فعالیت داشته ایم و از این به بعد نیز در دستور کار خواهیم داشت، تا بتوانیم یک زندگی و جامعه قرآنی را ساخته و در سایه قرآن زندگی خوبی داشته باشیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان با بیان اینکه ما در حال حاضر 350 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان داریم، افزود: سعی داریم بر اساس سهمیه ای که ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور به ما داده است، این تعداد را حداقل به مرز بالای 450 برسانیم.
وی در خصوص میزان کانون های فعال موجود در استان، گفت: این کانون ها به فراخور فضا، محیط کار و امکانات و میزان فعالیت و نیروی انسانی که دارند در سطوح مختلف درجه بندی می شوند، که با در نظر گرفتن قوت و ضعف، بیش از 90 درصد از کانون های ما در حال فعالیت هستند.
بیکی در ادامه اذعان داشت: بخشی از کانون ها هم هستند، که مشکلات خاصی دارند و ما در صدد هستیم با بررسی مشکلات آنها، چنانچه نیاز به تغییرات یا حمایت داشته، همکاری و حمایت لازم را تا اتصال آنها به چرخه کانون های فعال به انجام برسانیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان در خاتمه یادآور شد: درهر برهه از زمان این فطرت و جدایی در حلقه کانونی مشاهده می شود و دبیرخانه وظیفه اش این است که بسترهای لازم را برای فعالیت آنها فراهم سازد.
پایان پیام/
نظر شما