برگزاری دوره آموزشی متمرکز ویژه نفرات برتر جشنواره هنرهای تجسمی ترنج

جواد عبادی از برگزاری دوره های آموزشی متمرکز ویژه هنرمندان و صاحبان آثار برتر جشنواره هنرهای تجسمی ترنج در تهران خبر داد.

مدیر کل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، جشنواره هنرهای تجسمی ترنج را یکی از هفت جشنواره فرهنگی هنری جوانان مساجد دانست و اظهار کرد: جشنواره هنرهای تجسمی ترنج در پنج رشته هنری از سال گذشته کلید خورد که امسال نیز به میزبانی شهر قم برگزار می شود و قریب به 550 اثر از 28 استان به این جشنواره رسیده که 86 اثر از 24 استان حائز رتبه شدند.


عبادی با بیان اینکه هدف اصلی در برگزاری جشنواره ترنج، شناسایی استعدادهای هنری اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد است، اظهار داشت: شاید این توانایی در اعضای کانون ها نباشد که بتوانند شانه به شانه هنرمندان مطرح کشور قد علم کنند اما باید اینها در یک محفل فرا استانی خودشان را عرضه کنند و مورد ارزیابی قرار بگیرند.


مدیر کل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: اگر انتظار داشته باشیم که اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد در جرگه هنرمندان بیایند شاید این کار به سهولت و سرعت به نتیجه نرسد، بر همین اساس جشنواره ترنج ویژه اعضای کانون های فرهنگی مساجد طراحی شد.


وی تاکید کرد: برگزاری جشنوار ترنج در افرادی که اندک تمایلی در حضور صحنه های هنری دارند، ایجاد انگیزه می کند.


عبادی با اشاره به اینکه بین شرکت کنندگان جشنواره ترنج افراد حرفه ای نیز دیده می شوند، خاطرنشان کرد: برداشت عمومی این است که افراد حرفه ای در این جشنواره حضور پیدا نمی کنند در حالی که از همین اعضای کانون های مساجد در جشنواره تئاتر فجر شرکت کردند.


مدیر کل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه از برگزاری دوره های آموزشی ویژه صاحبان آثار برتر خبر داد و گفت: 2 مرحله آموزش در قالب جشنواره ها برگزاری می شود، یک دوره آموزشی قبل از برگزاری جشنواره که سبقه استانی دارد که با هدف یکسان سازی بین افرادی که می خواهند در جشنواره شرکت کنند، برگزار می شود و مرحله دوم خود برگزاری جشنواره است که استعداد افراد مورد ارزیابی قرار می گیرد.


وی ادامه داد: در مرحله بعد، آموزش های متمرکز ویژه هنرمندان هنرهای تجسمی و سایر جشنواره ها برگزار می شود و کارگاه های مختلفی برای ارائه آموزش در تهران برپا می شود.


عبادی افزود: دوره های آموزشی متمرکز برای تمام جشنواره ها دیده شده است که نفرات برتر و صاحبان آثار فاخر در این دوره آموزشی شرکت می کنند، در انتخاب اساتید این دوره ها نیز از معاون هنری و مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد استعلام می گیریم که چه افرادی در دوره های آموزشی متمرکز حضور داشته باشند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دید ما در برگزاری جشنواره ها، سازگاری آموزه های هنری با مفاهیم دینی است، خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم هنر یک ابزار است که زبان جهانی دارد.


عبادی با اشاره به دینی بودن یا دینی نبودن هنر در کشور تاکید کرد: ما در جامعه ای زندگی می کنیم که اسلامی است و نمی توانیم بگوییم هنری که خلق شده اسلامی نبوده است، باید بگوییم اگر هنر در کشور ما کاملا نگاه دینی ندارد، نگاه غیر دینی هم ندارد، اما باید ببینیم چرا در عرصه هنر، رویکرد دینی نداشتیم که با یک آثار هنری، مردم را به دین نزدیک و مثلا به نماز تشویق کند.


مدیر کل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: تا امروز کار شاخصی که با استفاده از ابزارهای هنری تولید شود و به آن افتخار کنیم کم داشتیم، حتی فیلم ها و سریال های که به عنوان فیلم دینی از آن یاد می شود دینی نیستند و تنها بازنگری از تاریخ هستند که با نگاه دینی ساخته شده است.


پایان پیام/

کد خبر 41570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha