به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، امروز (5 خرداد) در این جلسه که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان برگزار شد، گفت: با ایجاد این تعداد کانون فرهنگی هنری جدید التاسیس، تعداد کانون های مساجد این استان به 249 باب افزایش می یابد.
وی تعداد کانون های فعال در کانون های مساجد استان را 183 کانون ذکر کرد و افزود: 49 کانون در سنندج، 59 کانون در دهگلان، 24 کانون در دیواندره،20 کانون در قروه، 20 کانون در کامیاران، 18 کانون در بیجار، 10 کانون در سقز، 8 کانون در بانه، 6 کانون در مریوان و 3 کانون در شهرستان سروآباد تعداد کانون های فعال مساجد این استان را تشکیل می دهند.
وی برون سپاری فعالیتهای دبیرخانه را از برنامههای امسال دانست و اظهار داشت: امسال این مسئله را در کانونها افزایش خواهیم داد که کارهای دبیرخانه توسط کانونها انجام و دبیرخانه نقش نظارتی داشته باشد، هر چقدر برون سپاری فعالیتها به کانونهای مساجد سپرده شود، کانونها موفقتر خواهند بود.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان بر ضرورت انسجام فعالیتهای مساجد تأکید کرد و گفت: دبیرخانه کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد استان با هدف احیای نقش واقعی مساجد در استان و جذب حداکثری نوجوانان و جوانان استان در سال همت و کار مضاعف و با تلاش و پیگیری نقش مؤثری را در استان ایفا میکند.
گلباغی افزود: با راه اندازی و شروع به فعالیت این کانون ها، فعالیت های فرهنگی، قرآنی، هنری، آموزشی و طرح های اوقات فراغت از لحاظ کمی و کیفی ارتقا می یابد.
وی با اشاره به اینکه بیش از 60در صد این کانون ها در مساجد روستایی ایجاد می شود، تصریح کرد: امیدواریم با ایجا این کانون ها شاهد ارتقای برنامه های فرهنگی و هنری و دینی در روستاها و نقاط محروم باشیم.
این مقام مسئول با برشمردن نقاط قوت کانون های مساجد اذعان کرد: این کانونها مجهز به کتابخانه عمومی هستند و با اجرای برنامههای فرهنگی و هنری و غیره با استفاده از امکانات موجود، برنامهریزی مناسب در حوزه فرهنگی و هنری در جذب نوجوانان و جوانان موفق عمل می کنند.
پایان پیام/
نظر شما