به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی کتب کاربردی و دانشگاهی، حامد میرزابابایی افزود: یکی از راهکارهایی که ناشران و موزعان برای عرضه و فروش محصولات فرهنگی خود و پر کردن خلاء سیستم توزیع کتاب در پیش میگیرند، عرضه مستقیم کتب از طریق نمایشگاهها در طول سال است. اما این فرآیند هم با دشواریهایی همراه است که در خصوص نمایشگاههای کتب خارجی بیشتر به چشم میخورد.
وی در ادامه عنوان کرد: مخاطب محدود، قیمت بالا و هزینه سنگین فروش از مشکلات این عرصه است. ضمن آنکه در برگزاری نمایشگاههای بین المللی کتب خارجی، با توجه به وابستگی آنها به ثبت سفارش، حمل و نقل بینالمللی، تشریفات گمرکی و بوروکراسیهای اداری، کار دشوارتر است
میرزابابایی یادآور شد: انجمن فرهنگی ناشران بینالمللی ایرانیان برای کاستن از مشکلات موجود در زمیه عرضه و فروش کتب خارجی، همهساله اقدام به برپایی نمایشگاه کتب کاربردی و دانشگاهی میکند که صرفاً به همت بخش خصوصی برگزار میشود و در بازه زمانی 25 تا 28 آبان ماه، دوازدهمین دوره آن را پیش روی دارد.
وی در پایان خبر داد: دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی کتب کاربردی و دانشگاهی با عرضه بیش از 70 هزار عنوان کتاب خارجی در سالن تربیت بدنی دانشگاه تربیت مدرس برپا میشود و اطلاعات این کتابها در سایت http://anjomannasheran.com موجود است.
انجمن فرهنگی ناشران بینالمللی ایرانیان با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه تربیت مدرس این رویداد فرهنگی را برگزار میکند.
پایان پیام/
نظر شما