به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید احمد علوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی ظهر امروز (5خرداد) در مراسم افتتاح هفدهمین و بزرگ ترین نمازخانه و مجتمع رفاهی بین راهی در دامغان تصریح کرد: مهم ترین وظیفه آستان قدس رضوی ترویج و توسعه معارف و احکام اسلامی است.
وی با بیان اینکه آستان قدس رضوی از همان روزهای آغازین انقلاب اسلامی ایران اقدام به تاسیس بنیاد پژوهش های اسلامی کرده است، اذعان داشت: تا کنون این بنیاد 10میلیون جلد کتاب در زمینه معارف دینی و سیره امام رضا(ع) به چاپ رسانده است.
وی با بیان اینکه سازمان توسعه خراسان با هدف محرومیت زدایی در مناطق جنوبی این استان تشکیل شد، گفت: تا کنون در خراسان رضوی 100واحد آموزشی ساخته شده و خوشبختانه خراسان از این نظر اشباع شده است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: در حال حاضر 20هزار دانش آموز و دانشجو در مراکز آموزشی آستان قدس رضوی در حال تحصیل هستند و بسیاری از علمای دینی در اماکن آموزشی، پژوهشی آستان قدس رضوی تحصیل کرده اند.
وی با بیان اینکه صحن و سرای حرم مطهر رضوی در سال های پساز آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران رشد چشمگیری داشته است، اظهار داشت: صحن و سراهای حرم مطهر رضوی به یک میلیون متر مربع توسعه یافته و بیش از 65 رواق و 260هزار متر مربع صحن و سراهای حرم مطهر رضوی افزایش داشته است که همه توسعه های عمرانی از برکات مدیریت برجسته اسلامی است.
وی با اشاره به این مطلب که بیشترین احتمام ویژه آستان قدس رضوی به عمران، توسعه و موقوفات امام رضا(ع) است، تصریح کرد: یکی از رسالت های آستان قدس رضوی توسعه مجتمع های آموزشی است.
سید احمد علوی با اشاره به این مطلب که پیام و سیره رفتاری امام رضا(ع) ترویج علم و دانش و است، گفت: توسعه، ترویج و نشر علم دینی موجب می شود تا افراد کمتر درگیر مسائل خرافه پرستی شوند.
وی در ادامه به سنت حسنه وقف اشاره کرد و افزود: وقف تنها سرمایه ای است که بعد از مرگ برای افراد باقی می ماند به همین منظور بسیاری از افراد بخش اعظمی از هزینه های خود را برای زائرین بارگاه منور امام رضا(ع) وقف کرده اند.
پایان پیام/
نظر شما