ایجاد بوستان کتاب در شهر فاضل آباد/ فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید در همه اقشار جامعه نهادینه شود

خبرگزاری شبستان: فرماندار علی آباد کتول با تاکید بر ارزش و جایگاه والای مطالعه و کتابخوانی در جامعه، گفت: شالوده مقوله « فرهنگ » که نامگذاری امسال با آن مزین شده است، مطالعه و کتابخوانی است که بنا بر اهمیت والای آن باید در تمام سطوح جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، احمد تجری، فرماندار علی آباد کتول، امروز (21 آبان)در همایش کتابخوانی مسئولان روابط عمومی ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان علی آباد کتول گفت: ارزش و جایگاه کتاب و کتابخوانی در جوامع بشری بسیار والاست و غفلت از این مقوله ارزشمند موجب خسران جامعه خواهد شد.

 

وی افزود: متاسفانه در کشور ما سرانه مطالعه و کتابخوانی به طرز نگران کننده ای پایین آمده است و لازم است در این حوزه تدابیر خاصی صورت گیرد.

 

ترویج فرهنگ مطالعه باید از ادارات شروع شود

تجری اظهار داشت: روابط عمومی ها به عنوان قلب ادارات و دستگاه های اداری در این زمینه وظیفه سنگینی را بر دوش دارند و شروع نهضت کتاب خوانی هم باید از همین ادارات آغاز شود تا آینده جامعه از بی سوادی نجات پیداکند.

 

فرماندار علی آباد کتول تاکید کرد: با توجه به جایگاه کتاب و کتابخوانی در دین مبین اسلام و تاکیدات فراوانی که در این زمینه شده است باید سطح مطالعه و کتابخوانی ما بیش از دیگر کشورها باشد.

 

تجری گفت: دنیای امروزی به سرعت در حال رشد و توسعه است و نخبگان و دانشمندان کشور ما به موفقیت های علمی بالایی در سطح بین المللی دست یافته اند اما لازم است پرداختن به کتاب و فرهنگ مطالعه در تمام اقشار و سطوح جامعه ما نهادینه شود.

 

غبار گرفتن فرهنگ مطالعه، بزرگترین آسیب است

وی همچنین تصریح کرد: علیرغم اهمیت بالای کتابخانه و مطالعه، متاسفانه در بیشتر ادارات و حتی مدارس ما کتابخانه ها غیر فعال هستند و گردو غبار بر روی قفسه ها نشسته و باید گفت؛ این غباری است که بر فرهنگ مطالعه ما نشسته است و موجب آسیب است.

 

تجری اذعان داشت: این آسیب بزرگی است که امروز در قرن تکنولوژی و علم، کتابخانه های ما کتابهایی را در قفسه داشته باشند که متعلق به دو دهه قبل است و لذا لازم است از کتابهای جدید و در حوزه علم روز استفاده کنیم.

 

فرماندار علی آباد کتول در ادامه گفت: متاسفانه امروزه سرگرمی های کاذبی همچون شبکه های اجتماعی موجود در تلفن های همراه و بازی های رایانه ای جای کتابخوانی را گرفته و وقت نسل امروز را به خود اختصاص داده است که در آینده متوجه این خسارت خواهیم شد.

 

وی وضعیت کتابخانه ها را بسیار نامطلوب ارزیابی کرد و اظهارداشت: کتابخانه ها باید فضایی زیبا، جذاب و دلنشین داشته باشند که انسان در آن احساس آرامش و راحتی کند، اما کتابخانه های ما فضاهای متروکه و مخروبه ای هستند که بیشتر دافعه دارند.

 

فرماندار علی آباد کتول با اشاره به استفاده از واژه «فرهنگ» در نامگذاری امسال، تاکید کرد: دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی و ارتقا سطح فرهنگی جامعه است و مطالعه و کتابخوانی و ترویج فرهنگ کتاب شالوده اصلی در ایجاد توسعه فرهنگی است که منجر به تحقق شعار سال خواهد شد.

 

نعمت دیلم، مسئول کتابخانه های شهرستان علی آباد کتول نیز گفت: این اداره برنامه های زیادی را به منظور هفته کتابخوانی دارد که امیدواریم بتواند در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه مفید باشد.

 

وی افزود: سوق دادن جامعه به سمت مطالعه خدمت ارزنده ای است که باید همه متولیان امر در این حوزه تلاش کنند.

 

ایجاد اولین بوستان مطالعه کشوردر شهر فاضل آباد

دیلم اظهار داشت: برای اولین بار در کشور بوستان مطالعه در شهر فاضل آباد در فضایی بیش از 500 متر راه اندازی خواهد شد.

 

وی اذعان داشت: این فضا، فضایی سرسبز و آرام بخش با فراهم ساختن شرایطی ویژه صرفا جهت مطالعه است که در هفته کتابخوانی کلنگ زنی خواهد شد.

 

ایجاد کتابخانه های مشارکتی در ادارات

دیلم همچنین گفت: ما از اداراتی که دارای فضایی بلا استفاده تا سقف 80 متر هستند تقضا داریم که با در اختیار قرار دادن این فضا، شرایطی ایجاد کنند که در آن فضا کتابخانه مشارکتی ایجاد کنیم و با نصب تابلوی کتابخانه عمومی در سر در اداره عموم مردم بتوانند از این فضاها استفاده کنند.

 

در این جلسه مسئولان روابط عمومی های ادارات شهرستان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 416417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha