خدمت به آموزش و پرورش، خدمت به دین است

خبرگزاری شبستان: آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که خدمت به آموزش و پرورش، خدمت به دین است گفت: هر چه سطح فکری و فرهنگی جامعه رشد کند، امنیت و استقلال کشور تأمین می‌شود و ما معتقدیم که روحانیت باید با تمام وجود برای کمک به آموزش و پرورش به صحنه بیاید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار مرضیه گرد معاون وزیر آموزش و پرورش و و رئیس سازمان مدارس غیر دولتی، توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده به همراه دژاکام مدیر کل آموزش و پرورش استان قم و جمعی از مسئولین وزارت آموزش و پرورش امروز (24 آبان) در جلسه ای که در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد عنوان کرد: پیامبر اسلام (ص) در حدیثی فرمودند که من به عنوان یک معلم برگزیده شده ام که این حدیث نشان دهنده جایگاه معلم و تعلیم و تربیت در اسلام است.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که طرح خرید آموزش از کارهای کلیدی وزارت آموزش و پرورش محسوب می‌شود اظهار داشت: خروجی این طرح نشان می‌دهد که دولت نیازی نیست که در همه عرصه‌ها حسابگری داشته باشد بلکه می‌تواند برخی کارها را به مردم واگذار کند که توسعه مدارس غیردولتی از جمله این کارهاست.

 

وی با اشاره به این که دولت برای موفقیت در کارها نگاه واقع بینانه‌ای داشته باشد افزود: دولت در طرح مشارکت‌های مردمی باید به بحث کیفیت‌بخشی و نظارت بر کارها اهمیت دهد و کنترل، دقت و مراقبت‌ها را افزایش دهد.

 

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: آموزش و پرورش در طرح خرید آموزش از نیروهای انسانی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد استفاده کرده است که با برگزاری آموزش‌های ضمن برنامه کاری برای این نیروها می توان رسالت آموزش و پرورش را در پی داشت.

 

وی با بیان این که در مشارکت‌های مردمی اعجازی در کشور رخ داده است گفت: در سال‌های اخیر مدرسه‌سازی توسط خیرین انجام شد که به صورت جهادی وارد میدان شدند و مدارس را به نام شهدای آن منطقه تأسیس کردند که هم برای خانواده‌ها لذت‌بخش است و هم مشکلی را از آموزش و پرورش رفع کردند.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که خدمت به آموزش و پرورش، خدمت به دین است ابراز کرد: هر چه سطح فکری و فرهنگی جامعه رشد کند، امنیت و استقلال کشور تأمین می‌شود و در جامعه کمتر جرم اتفاق می‌افتد.

 

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان این که روحانیت باید با تمام وجود برای کمک به آموزش و پرورش به صحنه بیاید عنوان کرد: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)  پس از پیروزی جنگ بدر به اسرای با سواد وعده داد در صورت تعلیم علم به 10 نفر از مسلمانان، اسیر را آزاد کند که این واقعه اهمیت فراگیری علم و دانش را در اسلام نشان می‌دهد.

 

وی با اشاره به این که امروزه کشورها را براساس سطح تحصیل کرده‌ها محاسبه می‌کنند ادامه داد: آموزش بازماندگان از تحصیل که با ابتکار وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت کار بزرگی است و اگر بازماندگان را از کودکی آموزش دهیم، در آینده افراد بزرگسال و سالخورده بی‌سواد در کشور نداریم.

 

آیت الله حسینی بوشهری با تشکر از تلاش‌های مجاهدانه وزارت آموزش و پرورش در این زمینه خاطرنشان ساخت: افق همکاری حوزه و آموزش و پرورش، افق بسیار نزدیکی است که امید است با ایجاد اساسنامه‌هایی به ساز و کارهایی را طرح کنیم.

 

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان اظهار داشت: مدارس امین که تحت نظر حوزه‌های علمیه اداره می‌شود بازوان آموزش و پرورش هستند که در راستای سازمان مدارس غیردولتی برافراشته خواهد شد.

پایان پیام/

فاطمه عسگری

کد خبر 416971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha