یک زن با حفظ حجاب و ارزش های اسلامی در عرصه های مختلف می تواند حضور داشته باشد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس درآستانه سالروزعملیات آزادسازی سوسنگرد گفت: زنان در دوران دفاع مقدس ثابت کردند که یک زن با حفظ حجاب و ارزش های اسلامی در عرصه های مختلف و حتی در صحنه جنگ نیز می تواند حضور داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام غلامحسین نیازی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس امروز (25آبان) در آستانه فرارسیدن سالروز حماسه عملیات آزادسازی سوسنگرد در نشست صمیمی خواهران کانون های مساجد فارس با مرضیه علی خانی، امدادگر حاضر در این عملیات در دوران جنگ تحمیلی گفت: بانوان در دوران دفاع مقدس همچون ستارگان درخشان بودند و ثابت کردند که یک زن با حفظ حجاب و ارزش های اسلامی در عرصه های مختلف و حتی در صحنه جنگ نیز می تواند حضور داشته باشد.


مسئول نمایندگی خبرگزاری شبستان در فارس با تاکید بر اینکه اثرات حضور زنان در هر دوره از قبل از انقلاب اسلامی تا پس از آن چشمگیر است، افزود: یکی از عوامل پیروزی رزمندگان در دوران دفاع مقدس حمایت های مادران، همسران و خواهرانی بود که فرزندان، شوهران و برادران خود را جهت حضور در جبهه های حق علیه باطل تشویق می کردند.


وی با اشاره به فعالیت گسترده خواهران در کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان فارس، خاطرنشان کرد: فعالیت های متنوعی در طول سال با حضور خواهران در رده های مختلف سنی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار می شود که ارزنده و قابل ستایش است.


حجت الاسلام نیازی همچنین از حمایت دبیرخانه کانون های مساجد فارس از طرح های حوزه فرهنگی خواهران خبر داد و گفت: در زمان کنونی توطئه های دشمنان نظام پیچیده تر و وظایف نیز سنگین تر است اما امکانات و رشد علم و تکنولوژی به خصوص در فضای مجازی به گونه ای است که با توکل بر خدا و تلاش و کوشش می توان قدم های موثری برداشت.


براساس این گزارش، مرضیه علی خانی، امدادگر حاضر در عملیات آزادسازی سوسنگرد نیز در این نشست صمیمی با بیان خاطراتی از این عملیات به سه نقش مهم زنان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: خواهران در جنگ تحمیلی نقش اساسی را ایفا می کردند که حاصل آن ناکامی دشمنان و بعثی ها بود.


وی که هم اکنون به امر وکالت مشغول است، افزود: خواهران و مادرانی بودند که ترغیب و تشویق می کردند فرزندان و برادران خود را و همسرانی بودند که از حضور شوهرانشان در جنگ ممانعت نمی کردند و این نقش عاطفی و حمایت های روحی یکی از مهمترین نقش های بانوان در جنگ تحمیلی بود.


علی خانی همچنین با اشاره به حضور امدادگران خانم در بیمارستان ها و کمک به درمان مجروحان، ادامه داد: یک گروه ویژه در زمان جنگ تشکیل شده بود که مسئولیت آن با مادر شهید علم الهدی بود و گروه حضرت زینب (س) نام داشت که فعالیت های پشت جبهه نظیر تهیه لباس، بسته بندی موادغذایی و دارویی برای رزمندگان را انجام می داد و از این طریق نقش ایفا می کرد.


این امدادگر دوران دفاع مقدس با اشاره به نقش مساجد در زمان جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان محل فرماندهی و ساماندهی و اعزام نیرو در زمان جنگ نقش انکارنشدنی داشت و در آن زمان با همدلی و تعامل فعالیت های اثربخشی در مساجد صورت می گرفت که منجر به پیروزی شد.


وی خطاب به خواهران فعال در کانون های مساجد، تاکید کرد: در هر مکانی که هستید می تواند یک جبهه برای فعالیت شما باشد و پاسدار نظام و انقلابی باشید که برای پایداری آن خون های زیادی اهدا شد.


خاطرنشان می شود، در این نشست در آستانه فرارسیدن 26 آبان مصادف با سالروز حماسه آزادسازی سوسنگرد از مرضیه ولی خانی، امدادگر حاضر در این عملیات تجلیل به عمل آمد.


پایان پیام/

کد خبر 417425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha