به گزارش به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان، دانشجو نوشت: علیاصغر پورمحمدی، متولد ۱۳۳۶، رفسنجان فرزند حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ عباس پورمحمدی از روحانیون مردمی، ساده زیست، نیکوکار و یاور محرومان، مبارز انقلابی، وکیل حضرت امام خمینی(ره)، زندانی سیاسی رژیم پهلوی و تبعیدی به شهرهای زابل، سراوان، بندر لنگه است.
در دوران کودکی و سن 12 سالگی به عنوان جوانترین مبارز سخنرانی پرشوری در شب قدر علیه رژیم پهلوی داشت که دستگیر شد.
پورمحمدی دیپلم خود را از دبیرستان در سال 55 از دبیرستان صدر قم گرفت و در رشته مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد ادامه تحصیل داد همچنین وی، کارشناسی ارشد جامعه شناسی را از دانشگاه شهید بهشتی ، کارشناس ارشد ارتباطات از دانشگاه آزاد اسلامی تهران را اخذ کرده است.
وی در دوران دانشجویی تنها به تحصیل اکتفا نکرد و به عضویت انجمن فیلم دانشگاه مشهد درآمد و بازیگر نقش اول شخصیت ابوذر غفاری در تئاتر ابوذر در سال 55 را بازیگر نقش اول شخصیت شیخ خلیفه در تئاتر سلحشوران علوی ۱۳۵۶بود همچنین تئاتر فتح خونین ۱۳۵۷ را کارگردانی کرد.
پورمحمدی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی بسیار فعال بود و خطابه های پرشور علیه رژیم پهلوی در شهرهای مختلف کشور از جمله در اجتماع عظیم مردم مشهد در بیمارستان قائم ایراد مینمود، که حتی منجر به دستگیری و زندانی وی در شهرهای مشهد، قوچان، قم، یزد، کرمان، رفسنجان شد. در روزهای پایانی حکومت پهلوی، انتظامات اسلامی رفسنجان را به منظور برقراری و حفظ امنیت شهری، در آذر 57 تاسیس کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پورمحمدی مسئول کمیته تبلیغات اسلامی رفسنجان شد و در حزب جمهوری اسلامی فعالیت میکرد. انتشار هفته نامه رویدادهای رفسنجان، انتشار هفته نامه دانش آموز رفسنجان، مسئول واحد سنجش افکار فوری صدا و سیما ۱۳۵۸، بازرس امور استانهای صدا و سیما، فروردین ۱۳۵۹، مدیر واحد مرکز خبر صدا و سیمای کرمان، تیر ماه ۱۳۵۹از جمله فعالیت های وی در سال های نخستین پیروزی انقلاب بود.
وی داوطلبانه در جبهه های دفاع مقدس در منطقه خوزستان به عنوان اولین گروه اعزامی خبری به خرمشهر و آبادان به همراه شهید علی پور محمدی، شهید علیرضا شرکت داشت.
اگرچه علی اصغر پور محمدی از سال 58 وارد صدا وسیما شد و مدیریت واحد مرکزی خبر کرمان را بر عهده گرفت اما شاید بتوان گفت فعالیت فرهنگی و رسانه ای وی، در دهه شصت و با ورود به تهران بیشتر شد.سردبیر اخبار بامدادی، اخبار استان و شهرستان ، اخبار شبکه ۲ در سال ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲، مدیر گروه فرهنگی و اجتماعی رادیو ۱۳۶۲، مدیر گروه فرهنگی، اجتماعی شبکه های یک و سه سیما در سال ۱۳۷۳، مدیر شبکه ۵ سیما ( شبکه تهران) ۱۳۷۹ ،مدیر شبکه سه سیما در سال۱۳۸۲، حکایت از روزگار حرفه ای پورمحمدی در این سال ها دارد.
چرا پور محمدی به یکباره از صدا و سیما رفت؟
پور محمدی همواره به شیوه مدیریتی دارابی انتقاد داشت، انتقاداتی که گوش شنوا پیدا نکرد و سرانجام اختلاف سلیقهها با معاونت سیما، وی را مجبور به خداحافظی از شبکه 3 و به عبارتی، صدا وسیما کرد.
سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد سایق، پور محمدی را در تاریخ ۱۹ آذر سال ۹۱ به عنوان قائم مقام خود معرفیکرد و نیمههای شهریور ماه سال 92 بود که آيتالله آملي لاريجاني رئيس قوه قضاييه با صدور حكمي علياصغر پورمحمدي را به سمت رئيس مركز رسانه قوه قضاييه منصوب كرد.
اکنون پس از گذشت 2 سال، پورمحمدی به جای دارابی معاونت سیما به تلویزیون آمد تا بحرانی را که در چند سال گذشته رسانه ملی به ویژه در محتوا و کیفیت تولیدات خود با آن مواجه است، نجات دهد.
گویا رسانه ملی به سمت تحولات مثبت در حرکت است ... حال باید منتظر بود که چه افراد دیگری بر کرسی صدا و سیما خواهند نشست و سرافراز چه کسانی را به عنوان مدیران و معاونان خود معرفی میکند...!
پایان پیام/
نظر شما