کتابخانه های مساجد روستایی مکانی فرهنگی برای جوانان هستند

خبرگزاری شبستان:‌کتابدار نمونه کتابخانه‌های مساجد گیلان با بیان اینکه فقر فرهنگی در روستاها وجود دارد افزود: وجود کتابخانه‌های مساجد در روستاها موجب شده تا این کتابخانه‌ها به مکانی فرهنگی برای جوانان تبدیل شوند

خدیجه حاتمی، کتابدار نمونه کتابخانه‌های مساجد گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، اظهار کرد: کتابخانه‌های مساجد محلی امن برای جوانان و نوجوانان در مطالعه کتاب است.

وی با بیان اینکه اکثر روستاها دسترسی به کتابخانه‌های عمومی ندارند، افزود: بودن کتابخانه در مساجد روستایی موجب دسترسی آسان روستائیان به کتاب می‌شود و این در ترویج فرهنگ مطالعه بسیار مهم است.

حاتمی خواستار تبلیغات بیشتر در زمینه کتابخانه‌های مساجد شد و گفت: کتابخانه‌های مساجد محلی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و انجام فعالیت‌های فرهنگی با محوریت مذهبی است.

وی با بیان اینکه فقر فرهنگی در روستاها وجود دارد افزود: وجود کتابخانه‌های مساجد در روستاها موجب شده تا این کتابخانه‌ها به مکانی فرهنگی برای جوانان تبدیل شوند.

کتابدار کتابخانه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) روستای جورکویه خشکبیجار  اذعان کرد: اقشار مختلفی از بیسواد تا تحصیلکرده در روستاها زندگی می‌کنند که باید مطابق با درخواست‌های آنان کتاب در کتابخانه‌های مساجد وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه اکثر کتابخانه‌های مساجد با کمبود کتاب و تجهیزات مواجه هستند خاطرنشان کرد: مسئولان باید بیشتر به کتابخانه‌های مساجد بها داده و آن را حمایت کنند چون این کتابخانه‌ها مردمی بوده و با مشارکت آنها اداره می‌شود.

حاتمی از وجود بیش از 2 هزار جلد کتاب در کتابخانه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) کانون حضرت زینب روستای جورکویه خشکبیجار خبر داد و تصریح کرد: بیش از 50 نفر از اهالی روستا در کتابخانه فاطمه الزهرا عضو بود و از کتب آن بهره مند می‌شوند.

پایان پیام/

کد خبر 418508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha