به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای،"حسن کریمی قدوسی" افزود: این طرح با هدف نظارت بر نحوه چسباندن هولوگرامها برروی بازی های رایانه ای دارای مجوز انجام می شود.
وی با یادآوری اینکه در گذشته هولوگرامها بدون نظارت دقیق به ناشران داده میشد، توضیح داد: با توجه به چند ده هزار هولوگرامی که در سال به بازی های رایانه ای داده میشود، غیرممکن است به طور دقیق از نحوه قرار گیری آن برروی محصول باخبر شویم.
قائم مقام بنیاد ملی بازی های رایانه ای با بیان اینکه دریافت هولوگرام از بنیاد حق ناشر است، گفت: بنیاد نیز حق دارد از آمار و ارقام رسمی بازیهای هولوگرام دار در بازار اطلاع داشته باشد .
وی ادامه داد: اصلاح هر صنعت و بازار در مرحله اول بستگی به آمار صحیح محصول ارایه شده در بازار دارد و عدم رعایت قانون کپی رایت در کشورما و به طبع آن تخصیص هولوگرام به بازهای رایانهای به شکل نا مناسب سبب شده بود تا از میزان فروش بازی های مجاز ویرایش شده در بازار آمار دقیقی نداشته باشیم .
کریمی به اصلاح الصاق هولوگرام بازی های رایانه ای اشاره کرد و افزود: مسوولان بنیاد ملی بازی های رایانه ای به دنبال سازو کار مناسب برای اصلاح کار بودند و تصمیم گرفته شد تا با راه حل مناسب بتوانیم آمار دقیقی از بازی های مجاز در بازار را داشته باشیم.
وی در توضیح این طرح گفت: بنیاد ملی بازی های رایانه ای تصمیم گرفته است به جای اینکه بعد از تخصیص هولوگرامها، نیروی انسانی را به دنبال رصد بازار بفرستد، قبل از تخصیص هولوگرام، فیلترینگ بازی های رایانه ای مجاز را انجام دهد.
قائم مقام بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به دو مزیت اجرای طرح جدید الصاق هولوگرام اشاره کرد و گفت: نخست آمار دقیقی از بازی های ارایه شده خواهیم داشت و دوم با این روش، کنترل بازار راحتتر می شود و زمان و نیروی کافی برای رصد بازاهای غیر مجاز را خواهیم داشت.
وی افزود: در این راستا 10نفر بر اساس کار منظم و مشخص استخدام شده اند و هر ناشری که درخواست هولوگرام دارد در ابتدا درخواست را ارایه می دهد و پس از بررسی و در صورت نیاز، هولوگرام حمایتی به وی تعلق می گیرد و در بنیاد ملی بازی های رایانه ای این هولوگرام ها تحویل نماینده بنیاد می شود و نماینده بنیاد با فرد درخواست کننده هماهنگیهای لازم را انجام و با نظارت مستقیم نماینده بنیاد هولوگرامها برروی محصولات چسبانده می شود و در پایان کار صورت جلسه ای تهیه می شود و گزارش کار به بنیاد اعلام می شود.
قائم مقام بنیاد ملی بازی های رایانهای، اجرای صحیح طرح الصاق هولوگرام را در گرو همکاری ناشران و نهادهای نظارتی با بنیاد ملی بازیهای رایانه ای دانست و گفت: قطعا اجرای این طرح هزینه زیادی را برای بنیاد به همراه خواهد داشت و این کار ساده ای نیست که در مدت زمان کوتاه انجام شود بلکه نیاز به وقت و هزینه دارد.
وی درپایان گفت: در تمام نقاط دنیا زمانی که قرار است بازی رایانه ای وارد بازار شود با تدابیر امنیتی شدید انجام می شود تا حتی یک نسخه از بازی برداشته نشود و این نشان از حساسیت موضوع دارد.
پایان پیام/
نظر شما