به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، پدرام سلطاني امروز ظهر (1 آذر) در همايش تجليل از صادركنندگان نمونه خراسان جنوبي اظهار كرد: در چند سال گذشته صادركنندگان به دليل نااطميناني از بیثباتی در سیاستهای بودجهای، پولي و ارزی توان رقابت و دانش فني صادارات را كسب نكردهاند.
وي افزود: دانش و ثباتي كه دولت به بخش خصوصي ميدهد پيشنياز فرهنگ صادرات است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران با بيان اينكه صادرات یک فرآیند است که بخشی از آن را صادر کننده انجام میدهد، گفت: صادرات فروش كالاي توليد شده نيست و پاسخگويي به نياز خريداران است.
سلطاني با اشاره صادرات درآمد سرانه كشور را افزايش ميدهد، بيان كرد: صادرات كار و دغدغه تك تك افراد جامعه است و تنها وظيفه مسئولان نيست.
به گفته وي ما از فرهنگ صادرات فاصله زيادي داريم چرا كه بسياري كالاها بدون توجه به فرهنگ استفاده و مقررات آن از ساير كشورها اقتباس شده است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران با بيان اينكه امروز رقابت در عرصه صادرات صنعت است، عنوان كرد: براي رقابت در عرصه صادرات با دنیا باید به تجربه کشورهای موفق نگاه كنيم و روشهاي خود را تغيير دهيم.
سلطاني با تاكيد بر اينكه بايد بهرهوري را افزايش و توليدات كشاورزي صنعتي شود، ادامه داد: در این مسیر باید از خرده تجاری و خرده مالکی به سمت نظام تجاری کلان همراه با توسعه صنعت گام برداریم.
وي با اشاره به اينكه فرش دستباف در دهههاي پاياني عمر خود است، افزود: بايد با برنامهريزي آن را به سمت ديگر صنعتها سوق دهيم.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران به فرصت همسايگي خراسان جنوبي با كشور افغانستان اشاره كرد و گفت: بايد مرزهاي تجاري برداشته شود و پيمانهاي تجاري بين دو كشور به امضا برسد.
سلطاني تاكيد كرد: فرصت بازار افغانستان ماندني نيست و بايد مسئولان براي استفاده از اين فرصت برنامه ریزی ویژه ای داشته باشند.
پايان پيام/
نظر شما