به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، جواد قناعت، استاندار گلستان و رئیس ستاد هدفمند کردن یارانه ها در گلستان، امروز (7 خرداد) در بیست و دومین جلسه ستاد هدفمند کردن یارانه ها که در محل دفتر استاندار برگزار شد، گفت: بهره گیری از رسانه ملی، مطبوعات، پایگاه های اطلاع رسانی و ارتباط مستمر با ائمه جمعه می تواند در انعکاس فعالیت های انجام شده در این ستاد به جامعه بسیار موثر باشد.
وی از مسئولان جهاد کشاورزی استان خواست که پیگیری های لازم را از طریق مکاتبات اداری و مذاکرات شفاهی برای تامین سوخت کشاورزان، صنایع تبدیلی و نیز رفع مشکل چاه های غیر مجاز داشته باشند و سیستم بانکی نیز، برای رفع مغایرت اطلاعات خانوارها در پرداخت یارانه با هماهنگی معاونت برنامه ریزی و ستاد، اقدام کند.
رئیس ستاد هدفمند کردن یارانه ها در گلستان، کاهش قیمت تمام شده کالاها و افزایش رقابت پذیری واحدهای تولیدی را با نظارت مستمر خواستار شد و افزود: برای آشنایی واحدهای تولیدی و صنعتی با مالیات بر ارزش افزوده، دوره های آموزشی توسط اداره کل امور مالیاتی استان برگزار شود.
قناعت افزود: بازسازی و تکمیل پروژه های صنعتی با همکاری دستگاه های مربوطه، نظارت بر محصولات کشاورزی، ارائه راهکارهای لازم برای معوقات جایگاه های CNG و نیز برگزاری جلسه هماهنگی برای تسهیل روند خرید تضمینی گندم از دیگر اقداماتی است که دستگاه های اجرایی برای تسریع در تحقق اهداف قانون هدفمند کردن یارانه ها باید لحاظ کنند.
اسماعیل مهدوی نیا، رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی و دبیر ستاد هدفمند کردن یارانه ها در گلستان نیز با ارائه مصوبات جلسه گذشته این ستاد، گفت: پیگیری یارانه شیر و روند توزیع آن و نظارت بر کالاها و خدمات، جلوگیری از سرقت انرژی بویژه در بخش برق، پیگیری مطالبات بخش های صنعتی، تجاری و خانگی شرکت گاز، برخی از موانع و مشـکلات مرتبط با اجرای قانون هدفـمند کردن یارانه ها می باشد.
وی افزود: پیگیری اثرات قانون هدفمند کردن یارانه ها برای واحدهای صنعتی آسیب پذیر، مشکلات مربوط به یارانه های پرداختی، مشکل سوخت مورد نیاز در بخش های صنعت، کشاورزی و تسهیلات افراد معرفی شده در بخش کشاورزی مبنی بر دریافت وام بانکی، بخشی دیگر از آخرین موانع و مشکلات اجرایی ستاد هدفمند کردن یارانه ها است.
پایان پیام/
نظر شما