به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، (5 آذر) در کلاس درس اخلاق مدیران دستگاه های اجرایی استان مرکزی که در حسینیه شهدای بیت ایشان برگزار شد، با اشاره به تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران گفت: تحریم ها در بخش های مختلف اگر چه فشار اقتصادی بر ملت ایران تحمیل کرد اما به رشد توانمندی داخلی ایران در عرصه علم و اقتصاد کمک شایانی کرد.
وی با اشاره به تمدید مهلت مذاکرات ایران و 1+5 افزود: امیدواریم مذاکرات در دور بعدی به نتیجه برسد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در ادامه با اشاره به اینکه اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، بیان کرد: این اتفاق هم نیفتاد کوچکترین خللی در کار ملت ایران ایجاد نمی کند چرا که ملت مسلمان و انقلابی ایران اسلامی همچون گدشته با کار و تلاش شبانه روزی در راستای بالندگی اقتصادی و سیاسی کشور گام برخواهند داشت.
آیت الله دری نجف آبادی در ادامه به اثبات حسن نیت جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات اشاره کرد و گفت: وزیر امور خارجه ایالات متحده پایبندی جمهوری اسلامی ایران را نسبت به تعهدات ژنو اعلام کرد و حسن نیت ایران بار دیگر به تمام دنیا ثابت شد.
وی با بیان اینکه طرف های مذاکره کننده نمی توانند حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران غنی سازی 20 درصد خود را کاهش داد و در بحث سانتی فیوژها هم به تعهدات خود عمل کرد اما طرف مقابل همچنان روی خواسته های نامعقول خود پافشاری می کنند و در موضع قدرت قرار گرفته اند.
حرکت صحیح و رشد اقتصادی کشور نیازمند برنامه ریزی است
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه حرکت صحیح و رشد اقتصادی ایران اسلامی نیازمند برنامه ریزی و تلاش مردم و مسئولان است، ادامه داد: دولتمردان باید با برنامه ریزی های دقیق و مدون مسئله اقتصادی کشور را حل کرده و ایران اسلامی را به سمت توسعه و پیشرفت هدایت کنند.
وی حرکت در مسیر تحقق اهداف اقتصادی و دست یابی به اقتصادی پویا را ضروری دانست و بیان کرد: این مهم در سایه همدلی، همراهی و همکاری، تلاش و اتحاد مردم و مسئولان محقق می شود.
آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به ظرفیت های ایران اسلامی در بخش های مختلف کشاورزی، صنعتی، دامداری و گردشگری اضافه کرد: اگر از این ظرفیت ها به درستی استفاده شود ملت ایران می توانند به خود کفایی هر چه بیشتر در بخش های مختلف رسیده و در بازارهای جهانی خودنمایی کند.
پایان پیام/
نظر شما