ضرورت راه اندازی پژوهشکده قرآنی در خوزستان

خبرگزاری شبستان: داور رشته تجوید مرحله استانی نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان خوزستان، بر راه اندازی پژوهشکده قرآنی در استان تاکید کرد و اظهار داشت: می توان این موضوع را نیز به درون خانواده ها برد.

سید حسن شوکی، داور رشته تجوید مرحله استانی نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان خوزستان، در حاشیه برگزاری این مسابقات به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: سطح مسابقات بسیار خوب و رقابت تنگاتنگ بود و در این دوره پیشرفت بسیار محسوس و آشکار بود.

 

وی با بیان اینکه هرچه درباره قرآن بگوئیم باز هم کم است، اضافه کرد: قرآن قابل مقایسه با دیگر علوم نیست و دریای بیکرانی است که هر چه در آن بیشتر بنگریم باز هم زوایای پنهانی دارد که به آنها پرداخته نشده؛ می توان موضوعات قرآنی را به شکل دسته بندی شده و کلاسیکی ارائه داد اما باید اندیشید که به چه روشی انجام شود.

 

وی با اشاره به اینکه روش های تفسیری، تحلیلی، تحقیقی و پژوهشی زیادی برای درک بیشتر از قرآن وجود دارد اما باید آنها را دسته بندی کرد تا به نتیجه مطلوبی دست یافت، افزود: پژوهش های قرآنی در سطح استان ما تا حدودی کم است و به نظر می رسد از استان های دیگر عقب تر هستیم که در این راستا باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.

 

داور رشته تجوید مرحله استانی نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان خوزستان، خاطر نشان کرد: لازم است مسئولان، پژوهشنگان قرآن و صادرکنندگان موضوعات علمی قرآن کمک کنند و دست به دست هم دهند و یک پژوهشکده قرآنی راه اندازی کنند که بسیار مثمرثمر خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه می توان این موضوعات را در درون خانواده ها نهادینه کرد، یاد آور شد: بیشتر خانواده های خوزستانی تقریبا تحصیل کرده هستند و دارای فرهنگ بسیار بالایی می باشند از این رو می توان آنها را با این گونه قضایا به ویژه در حوزه قرآنی درگیر کرد و مطمئنا استقبال خوبی از سوی آنها صورت خواهد گرفت.

 

پایان پیام/

کد خبر 420314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha