رفع مهجوریت از قرآن، نیازمند امری جهادی و بسیج همگانی است

خبرگزاري شبستان: مديرمسئول و امام جماعت كانون فرهنگي هنري طليعه نور به مهجوريت قرآن در برهه كنوني با توجه به تهاجم فرهنگی اشاره كرد و گفت: زدودن غبار از اين كتاب آسماني، بسیج همگاني را می طلبد و به نوعی امری جهادی محسوب می شود.

حجت الاسلام ذکرالله محمدی فر، مديرمسئول و امام جماعت كانون فرهنگي و هنري طليعه نور شهرستان جويبار، امروز (10آذر) با اشاره به اهميت فعاليت هاي قرآني در برهه كنوني به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: بحمدالله درطول پنج سال فعاليت قرآني در اين كانون، پیشرفت هاي مطلوبي در زمینه های مختلف قرآنی در روستاي حيدرآباد حاصل شده است و نوجوانان و جوانان زيادي در برنامه هاي مسجد صاحب الزمان(عجل الله تعالي فرجه الشريف) حضور مي يابند.

 

وي به اجراي طرح تلاوت نور با قرائت شبي يك صفحه از قرآن كريم به عنوان برنامه هاي موفق قرآني در اين كانون اشاره كرد و يادآورشد: 25مكبر و 25موذن نوجوان و خردسال در كانون طليعه نور فعاليت مي كنند.

 

حجت الاسلام محمدی فر با اشاره به اينكه در سال های اخير فعالان قرآني اين كانون در رشته هاي اذان، قرائت و حفظ قرآن کریم در مسابقات قرآني می درخشند، خاطرنشان شد: در نهمين دوره جشنواره قرآني مدهامتان در مازندران 10نفر از كانون طليعه شركت كردند كه محمدمهدي ميرابي در رشته اذان زير16سال نفر اول و محمد خرمي نيا در رشته حفظ 5جزء نفر سوم انتخاب شدند.

 

وي در ارزيابي 9دوره جشنواره مدهامتان، اظهار كرد: برگزاری رقابت های قرآنی علاوه بر ایجاد انگیزه در بین فعالان این حوزه، شور و نوای قرآنی را در بين مردم جامعه طنين اندازمي كند.

 

حجت الاسلام محمدی فر در پاسخ به سوالی كه چگونه مي توان جامعه قرآني داشت؟ ابراز كرد: برای توسعه و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی باید تمامی آحاد جامعه وارد عمل شوند و نسبت به مسائل قرآني دغدغه داشته باشند.

 

وي به مهجوريت قرآن در برهه كنوني با توجه به تهاجم دشمنان انقلاب اسلامي جهت ضربه زدن به اعتقادات نسل جوان اشاره كرد و گفت: زدودن غبار از اين كتاب آسماني، بسیج همگاني را می طلبد و به نوعی امری جهادی محسوب می شود.

 

حجت الاسلام محمدی فر با اشاره به جايگاه جشنواره هاي قرآني در بين خانواده هاي مازندراني، تصريح كرد: با تشكيل اتاق فكر پيرامون برگزاري اين جشنواره و اجراي تلاوت نور در كانون هاي فرهنگي و هنري، بايد جهت جذب حداكثري نوجوانان و جوانان خود برگزار كنندگان جشنواره هاي قرآني عامل باشند تا اثرگذار باشد.

 

وي ادامه داد: اگر در انجام فعاليت هاي قرآني نيت خدايي باشد و كار براي رضاي خدا و اهل بيت(عليهم السلام) انجام شود و در امور قرآن محوري مشهود باشد، قطعا مردم پاي كارمي آيند.

 

حجت الاسلام محمدی فر با ذكر مثالي در خصوص فضای قرآنی حاکم بر محيط برگزاري جشنواره قرآني، تصريح كرد: زماني برگزاري جشنواره مدهامتان در ساري در مجتمع فرهني اداره كل فرهنگ و ارشاد مازندران، نمايشگاه اقتصاد مقاومتي برپا بوده است كه غرفه دار عرضه ماهي زنده به 10نفر عضو كانون فرهنگي و هنري طليعه نور كه قصد تهيه ماهي داشتند به پاس انجام فعاليت هاي قرآني و تشويق آنها، ماهي رايگان عرضه داشت.

 

وي بر لزوم اشاعه فرهنگ قرآني از تريبون ائمه جماعات مساجد در بين نسل جوان تاكيد كرد و گفت: اهل منبر بايد در ترويج فرهنگ قرآني سهيم باشند كه عمدتا اين فعاليت را انجام مي دهند كه مي طلبد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.

 

حجت الاسلام محمدی فر، بر ضرورت تشويق و ترغيب نوجوانان و جوانان به برنامه هاي قرآني توسط ائمه جماعات مساجد تاكيد و خاطرنشان شد: سوق دادن نوجوانان و جوانان به مسجد و قرآن باعث خنثي سازي تهاجم فرهنگي دشمن مي شود.

 

پايان پيام/

 

 

 

کد خبر 421211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha