بررسی ویژه آسیب های اجتماعی در شورای عالی رفاه و شورای اجتماعی کشور/ توجه ویژه دولت یازدهم به آسیب های اجتماعی

خبرگزاری شبستان: وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی اعلام کرد : آسیب های اجتماعی به ویژه موضوعات مربوط به بیماران ایدز و زنان را درشورای اجتماعی کشور مطرح می کنم و این امربه طور جداگانه در شورای عالی رفاه مورد بررسی قرارخواهد گرفت .

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکترعلی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز که روز جهانی ایدزنام گذاری شده است به همراه رئیس سازمان بهزیستی کشوراز مؤسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی و مرکزی ویژه نگهداری از زنان مبتلا به ایدز در تهرانسربازدید وبا مبتلایان به ایدزگفت و گویی رو در رو و صمیمانه داشت .


وی  بیماری ایدزرا محصول زندگی اجتماعی  وبر  اثر آسیب های اجتماعی دانست و گفت:  نیازمند اتخاذ تدابیرمناسب برای رفع آسیب های اجتماعی  هستیم .


وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی مشکلات و موضوعات بیماران مبتلا به ایدز را نیازمند برنامه ریزی های پایه ای ، کلان و دقیق دانست و ادامه داد :‌ تغییرات سبک زندگی وبخشی از آسیب های طبیعی ، فقر، حاشیه‌نشینی و...  بسیاری از آسیب های اجتماعی را پدید آورده است.


دکترربیعی  به زمینه های ایجاد آسیب اجتماعی اشاره کرد و گفت: دسته ای از سیاست های رفاهی ، اجتماعی ،‌اقصادی و برخی برنامه ریزی های نادرست  دلایلی برای ایجاد برخی از آسیب های اجتماعی هستند که لازم است سیاستگذاران به این نوع از آسیب ها نیز توجه داشته باشند .


وی  تاکید کرد :‌دولت یازدهم توجه ویژه‌ای به کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و در این زمینه برنامه‌های مدونی را پیش‌بینی کرده است.

وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه در شورای عالی رفاه اجتماعی توجه ویژه‌ای به زنان آسیب‌دیده خواهد شد گفت: بنا داریم با تخصیص اعتبارات ویژه تعداد مراکز کاهش آسیب و خانه‌های میان‌راهی را افزایش دهیم.


دکترربیعی ادامه داد : درحال حاضر23 مرکز و باشگاه مثبت HIV در کشور فعال شده است اما  تعداد این مراکز بسیار کم است و بنا داریم با تخصیص اعتبارات ویژه تعداد این مراکز را در مراکز استانها و شهرهای بزرگ افزایش دهیم.


وی یاد آورشد : افراد مبتلا به HIVهمانند سایر بیماران  نیازمند کمک هستند و در این زمینه دولت برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده است و باید برای کمک به مبتلایان به HIV در جامعه فرهنگسازی انجام شود .


 وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به آمار سالانه معلولیت‌ها گفت: بیش از 300 هزار نفر در سال به دلیل تصادف معلول می‌شوند که این افراد در نهایت جامعه هدف بهزیستی می‌شوند که یک آمار قابل توجهی است.


دکترربیعی با تأکید بر اینکه باید در دانشگاه‌ها رشته‌هایی تحت عنوان درمان‌های اجتماعی و رفتاری مورد توجه و تدریس قرار گیرد گفت: باید بتوانیم با هماهنگی سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهیم.


وی گفت : بیمارانی که به این مرکز  مراجعه می‌کنند، خوشبختانه با حمایت‌های انجام شده از سوی مددکاران،  بیماری این افراد (HIV) کنترل شده است.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از مرکز توانمند سازی بانوان بهبود یافته از اعتیاد بازدید کرد و گفت : 20 نفر از زنان بهبود یافته در این جا حضور دارند که خوشبختانه هر کدام به حرفه‌ای مشغول هستند و کسب درآمد دارند.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه قطعاً در سیاست‌های رفاهی و اجتماعی از زنان آسیب‌دیده حمایت خواهد شد گفت: این وظیفه دینی، اخلاقی، انسانی و حاکمیتی ما است.


 وی سازمان بهزیستی را یک سازمان گمنام نامید و گفت: بسیاری از فعالیت‌‌های این سازمان به صورت گمنام است و این در حالی است که بهزیستی اقدامات متعددی را برای حمایت از افراد مختلف انجام می‌دهد.

دکترربیعی  با تأکید بر اینکه باید از خیر جمعی و کمک‌های مردمی و دولتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کرد گفت: ما بنا داریم در شهرهای بزرگ و مناطقی که پراکندگی جغرافیایی دارند خانه‌های میان‌راهی راه‌اندازی کنیم.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: امیدواریم با برنامه‌های علمی و مطالعاتی به سمت کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور گام برداریم.

 

پایان پیام/

کد خبر 421338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha