خبرگزاري شبستان- مازندران
هنگامي كه آنها را مي بيني، آهي مي كشي و در اين فكر، فرو مي روي كه چگونه از عهده كارهاي روزانه شان برمي آيند و در خانواده و جامعه چطور عمل مي كنند كه با مشكل مواجه نشوند و حتي فرد موفقي باشند.
خدا را شكر مي كني كه تو را سالم خلق كرد و افسوس مي خوري كه با داشتن جسمي سالم، ياس و نااميدي به خود راه مي دهي اما گروهي از جامعه كه حتي ممكن است، شبانه روز با آنها روبرو شوي و اميدوار به آينده اي بهتر، روز را به شب و شب را به روز سپري مي كنند.
ناميدن 12 آذر به نام روز معلول در تقويم، تلنگري به افراد سالم است كه حقيقت و توانايي هاي دروني خود را كشف كنند و خود حكايت گر توانايي اين قشر از جامعه است.
شايد بهترين فرصت بازگويي استعدادها و توانايي هاي معلولان همان 12 آذر باشد تا مردم و مسئولان، نگاه ويژه نه از ترحم بلكه مشاهده و حل مشكلات آنها، داشته باشند و به اين بهانه پاي صحبت اين عزيزان مي نشينيم تا خود از آنها، اميد و دست و پنجه نرم كردن با مشكلات را بياموزيم.
دارالقرآن روح الامين ويژه نابينايان و كم بينايان استان مازندران، نمونه اي از مكان هاي انسان هاي موفقي است كه نه با چشم ظاهر بلكه با چشم باطن به جهان مي نگرند و در ارتقاء بعد معنوي خود تلاش مي كنند و به سخنان مدير عامل اين دارالقرآن گوش مي دهيم كه همواره براي نشر قرآن اهتمام دارد و خود نيز نمونه اي از انسان هاي روشندلي است كه با تلاش و اميد به عنايت پروردگار به راه خود ادامه مي دهد.
حميدرضا جانبازي، مدير عامل دارالقرآن روح الامين ويژه نابينايان و كم بينايان استان مازندران مي گويد از سال 1385، اين دارالقرآن را با هدف ترويج و نشر آيات آسماني و فرهنگ و سنت اهل بيت(عليهم السلام) تاسيس كرد.
به گفته وي در حال حاضر دارالقرآن روح الامين ويژه نابينايان و كم بينايان با حدود 400 عضو در شهرستان هاي گلوگاه، بهشهر، نكا، قائم شهر، بابل و آمل شعبه دارد كه در سال جاري به تثبيت رسيد به معني آنكه به هدف تشكيل اين دارالقرآن نائل شد.
جانبازی ارتقا و تعالي بيش از پيش دارالقرآن را از اهداف آتي اين دارالقرآن بيان كرد و افزود: مسئولان، روز به روز نگاهشان با توجه به منويات مقام معظم رهبري بر تربيت حافظان قرآن و عمل و درك مفهوم اين كتاب الهي، فراگيرتر و بيشتر مي شود.
وي، حضور و همكاري مسئولان و نگاه ويژه به امور قرآني، فرهنگي و تاكيدات مقام معظم رهبري با توجه به هجمه هاي فرهنگي دشمنان را خواستار شد و گفت: دارالقرآن روح الامين ويژه نابينايان و كم بينايان استان مازندران، آمادگي دارد در تمام شهرهاي مازندران، شعبه اي از اين دارالقرآن را تشكيل دهد.
جانبازي در ادامه به افراد موفق دارالقرآن روح الامين ويژه نابينايان و كم بينايان استان مازندران اشاره كرد و افزود: بانوان و آقايان موفقي در اين دارالقرآن عضو هستند كه علاوه بر انس با قرآن در زمينه هاي ديگر علمي و ورزشي نيز درجات بالايي را كسب كردند.
مهدي مولايي، حافظ 5 جزء قرآن؛ محمد واحديان، مشغول تحصيل درس در حوزه و مسلط به قرآن و رايانه؛ اميري، از دانش آموزان ابتدائي و حافظ 3 جزء قرآن؛ زهرا خدادادي، حافظ 20 جزء قرآن و مربي قرآن و مسئول شعبه دارالقرآن در قائم شهر و موفق در كارهاي هنري، مهدوي، حافظ 15 جزء قرآن و مربي قرآن و مسئول شعبه دارالقرآن در بابل و نادري از مربيان قرآن كه خود نمونه اي كوچك از روشندلان موفق اين دارالقرآن است كه مي طلبد مسئولان، نگاه ويژه اي به اينگونه از مكان ها داشته باشند تا توشه اي براي آخرت ذخيره كنند و مرتفع كننده نيازها و مشكلات اين قشر از جامعه باشند.
به گزارش شبستان، 50 هزار معلول اعم از اختلالات شنوایی، گفتاری، ذهنی و جسمی حرکتی در مازندران وجود دارد.
پايان پيام/
نظر شما