بیماری ایدز ناشی از سست شدن اعتقادات دینی در افراد است

خبرگزاری شبستان: کارشناس مسئول مبارزه با ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد گفت: بیماری ایدز ناشی از سست شدن اعتقادات دینی و به وجود آمدن تنش در خانواده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، دکتر مرجان پدر زاده کارشناس مسئول مبارزه با ایدزمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد امروز (12 آذر) در ششمین نشست آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومی های استان که در محل سالن شهید منتظر قائم استانداری برگزار شد، با بیان اینکه 35 میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری ایدز وجود دارد گفت: تاکنون  30 میلیون نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

وی گفت: در کشور ما نیز تا مرداد سال جاری بیش از 28 هزار و 500 نفر مبتلا به بیماری ایدز شناسایی شده است که 25 هزار نفر از آنان ها را آقایان و مابقی را خانم ها تشکیل می دهند.

پدرزاده با بیان اینکه شایع ترین راه انتقال ایدز در کشور اعتیاد تزریقی است گفت: سن مبتلایان بیشتر بین 25 تا 35 سال است و این سنی است که فرد می تواند به عنوان یک نیروی کارآمد در جامعه حضور داشته باشد.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی جهت پیشگیری از این بیماری امری لازم و ضروری است گفت: موثرترین راه در جهت پیشگیری آموزش و اطلاع رسانی است.

پدرزاده افزود: آموزش  و اطلاع رسانی  در این زمینه بهتر است بر دو محور آموزش خانواده و جوانان و محوریت معنویت و دینی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه آموزش در زمینه معنویت و در بخش روحانیت می تواند بسیار موثر و کارآمد باشد اظهار داشت: مردم به روحانیت دینی بسیار احترام می گذارند و سخنان روحانیت در آن ها تاثیرگذار است.

کارشناس مسئول مبارزه با ایدزمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد گفت: بیماری ایدز ناشی از زمانی است که اعتقادات فرد سست می شود و در خانواده ها تنش وجود داشته باشد.

وی از بالا بردن زمینه های تقویت دینی به وسیله روحانیت در جامعه ،برگزاری کلاس هاس آموزشی برای خانواده ها،تقویت زمینه های دینی در دانش آموزان ، آشنا کردن دانش آموزان با مبانی و آداب اسلام و ... به عنوان راه های پیشگیری از این بیماری در جامعه یاد کرد.

پدرزاده گفت:بیماری ایدز در خانواه ای به وجود می آید که آن خانواده متشنج باشد، پدر و مادر رابطه خوبی با هم ندارند و صبح تا شب سرکار هستند و وقتی برای صحبت با فرزند خود ندارند.

وی با بیان اینکه حجب و حیاهای موجود در بین اعضای خانواده باعث می شود تا فرزندان آموزش های لازم را در خانواده  فرا نگیرند گفت: لذا آن ها آموزش ها را به صورت ناقص و از بیرون از خانواده یاد می گیرند.

پدرزاده تصریح کرد: این آموزش های ناقص زمینه غلط گیری را در فرزندانمان فراهم می کند چراکه آن ها نوجوان و کنجکاو هستند و دوست دارند همه چیز را تجربه کنند.

وی افزود: باید در زمینه آموزش خانواده ها و ارتقاء آگاهی آن ها در زمینه رفتارهای پر خطر در فرزندان و همچنین نقش خانواده در پیشگیری از رفتارهای پرخطر دوره های آموزشی برگزار شود.

کارشناس مسئول مبارزه با ایدزمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد با اشاره به رواج مواد محرک جدید گفت:لازم است ما آموزش ها را از سنین پایین و از کتب درسی آغاز کنیم.

وی گفت: چه بخواهیم و نخواهیم باید این آموزش ها برای آشنایی  نسل جوان ارائه کنیم تا آنها بتوانند خود مراقبتی را به نحو احسنت رعایت کنند.

کد خبر 421964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha