19 هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح کشور فعالیت می کنند

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با بیان اینکه حدود 19 هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح کشور فعالیت می کنند، گفت: بر اساس برنامه توسعه پنجم باید یک پنجم کل ظرفیت مساجد کشور کانون فرهنگی و هنری تاسیس شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، حجت‌الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان امروز(15 آذر) در نشست هم اندیشی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد صومعه سرا در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر اظهار کرد: فعالیت‌های کانون ها مورد قبول مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه کانون‌ها به عنوان یکی از بازوها و شبکه‌های بزرگ فرهنگی به برکت مسجد در کشور تاسیس شدند، افزود: برکتی که مسجد دارد سر منشا بسیاری از خیرات و برکات در کشور شده است.

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با بیان اینکه حدود 19 هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح کشور فعالیت می‌کنند، گفت: بر اساس برنامه توسعه پنجم باید یک پنجم کل ظرفیت مساجد کشور کانون فرهنگی و هنری تاسیس شود.

تاسیس 242 باب کتابخانه در مساجد استان گیلان

حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه باید تا پایان سال 94، هشتصد کانون فرهنگی و هنری در سطح استان تاسیس کنند، تصریح کرد: گیلان اولین استانی است که به همت استانداری یک طرح به نام سه هزار مسجد و سه هزار کتابخانه را پایه ریزی کرد که در آن وضعیت کتابخانه‌های مساجد مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه در این راستا چند جلسه کارشناسی برگزار شد، خاطرنشان کرد: با تجربه ای که داشتند 242 باب کتابخانه در مساجد استان تاسیس کردند.

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با بیان اینکه مساجد متولی خاصی ندارد و باید از این وضعیت خارج شویم، اظهار کرد: اخیرا در مجلس مصوبه ای می‌گذارند که مدیریت واحد در مساجد انجام شود و راس این مدیریت امام جماعت است.

حجت الاسلام پورابراهیم افزود: با توجه به گستردگی فعالیت‌های مسجد و مطالباتی که نیروی جوان جامعه دارد و بهترین مرکز برای پاسخگویی این مطالبات مسجد است بنابراین این همه برنامه ریزی نیازمند حمایت دولت است.

وی گفت: دولت باید کمک کند و نوع حمایتش باید غیر مستقیم مانند آب، برق و.. باشد و برنامه‌ها باید تحت فیلتر خاصی ورود پیدا کند.

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان تصریح کرد: از وجود شهرداری‌ها در زیباسازی، بازسازی و .. مساجد می‌توان استفاده کرد که امروزه این امر بسیار کمرنگ است.

حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه در مجموع باید به مساجد بیش از این توجه شود، خاطرنشان کرد: در راستای ساماندهی نیروی انسانی در مساجد برنامه ریزی نداریم.

وی با بیان اینکه متاسفانه ارزیابی از عملکرد سالانه مساجد و آسیب شناسی آن نیز وجود ندارد اظهار کرد: وقتی آسیب شناسی انجام نشود بسیار از کارها ابتر می ماند.

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان افزود: یکی از امتیازات مثبت استان گیلان وجود ستاد رسیدگی به امور مساجد تحت نظر آیت الله قربانی است که همه سازمان های ذی نفوذ در این ستاد عضو هستند.

حجت الاسلام پورابراهیم گفت:  با وجود این ستاد بسیاری از مشکلات حل گردید و بسیاری از فضاها در حال یکرنگ و یکدل شدن است.

وی تصریح کرد: در بحث تجهیز کتابخانه ای نگاه به صومعه سرا به دلیل سهم کانون های فرهنگی و هنری که قابل قبول است، نگاه ویژه ای می باشد.

پایان پیام/

کد خبر 422474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha