به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان زنجان، در این مراسم سرپرست پیام نور واحد صائین قلعه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان، اساتید و کارکنان بسیجی، بسیج را یکی از بازوهای اجرایی دانشگاه عنوان کرد و گفت: کار بسیجی دارای دو ویژگی کم توقع بودن و کار بی منت است چرا که با خلوص نیت کار خود را انجام می دهند.
رضا ذوالقدر با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در مورد بسیج، یادآور شد: بسیج دانشگاه عظیمی است که دفاع از مستضعفان جهان را سرلوحه اهداف خود قرار داده است.
وی ادامه داد: بسیج دانشجویی یک نهاد انقلابی است که به فرمان بنیانگزار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) تاسیس شده است و از آن می توان به عنوان کانون معرفت، اخلاص و اخلاق نام برد.
در بخش دیگری از برنامه حجت السلام علی مایانی با اشاره به جمله معروف حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند "بسیج لشگر مخلص خداست" تصریح کرد: یکی از ویژگی های بسیج اخلاص است که یک امر اخلاقی، شرعی و عملی به شمار می رود.
وی ویژگی اخلاقی بسیج را دوری از ریا و تظاهر دانست و افزود: اگر اخلاص وجود داشته باشد خداوند در این دنیا و آخرت پاداش آن را میدهد و این باید سرلوحه کار بسیجیان قرار بگیرد.
سخنران این همایش همچنین با تاکید بر اینکه بسیج باید در تمام عرصه های اجتماعی ورود پیدا کرده و تا جایی که لازم باشد آن را تکلیف خود بداند، خاطرنشان کرد: امروز رسالت اصلی بسیج و بسیجیان ورود به عرصه های مختلف جنگ نرم و تهدیدات ماهواره است.
وی تصریح کرد: وظیفه بسیج در این راستا تنویر افکار عمومی و اطلاع رسانی است و باید در این خصوص اطلاع رسانی شود تا مردم با تهدیدات اجتماعی از جمله ماهواره آشنایی پیدا کنند.
حجت الاسلام مایانی تاکید کرد: بسیج می تواند با استفاده از رده های پایگاه های بسیج و اقشار، به وظیفه خود در امر اطلاع رسانی خطرات ماهواره و تهدیدات آن اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن پس از ناکامی در میدان جنگ سخت و جنگ هشت ساله، سعی در ورود به عرصه های جنگ نرم دارد و بیشترین هجمه دشمن در عرصه فرهنگی اجتماعی می باشد که با وارد کردن ماهواره به منازل هموطنان ما سعی دارد تمامی فرزندان ما را مورد حمله خود قرار دهد.
سخنران این همایش، بسیجیان هر خانواده را نمایندگان عرصه مقابله با دشمن عنوان و ابراز امیدواری کرد: ما با آگاهی بخشی به آنان از این بلای خانوادگی «ماهواره» دشمن را از ورود در تمام عرصه ها ناکام می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه حتی استفاده یکبار از ماهواره نیز می تواند آسیب جدی داشته باشد، آزمایش دیدن ماهواره را همانند استفاده از سم برشمرد و گفت: هیچ آدم عاقلی سم را آزمایش نمی کند، چرا که این ابزار در بحث اجتماعی سم مهلکی است.
حجت الاسلام مایانی با اشاره به این نوع اقدام جنگ نرم و شبیه خون فرهنگی دشمن، اظهار داشت: متارکه، از هم پاشیدگی و آمار هشدار دهنده طلاق در بین خانواده ها از جمله عوارض استفاده از ماهواره در بین خانواده های ایرانی است.
وی اضافه کرد: این آمار به مرز ۲۵ درصد رسیده که از هر چهار ازدواج و یا تشکیل خانواده یک مورد به چنین معضلی دچار شده است.
این مقام مسئول با اشاره به آمار رسمی ارائه شده طلاق در بین جوانان ادامه داد: باید هوشیار باشیم آمار ارائه شده بصورت رسمی می باشد که علاوه بر آن در بعضی از خانواده هایی که مقید هستند و یا به هر دلیلی نمی خواهند این مورد عیان شود این آمار انتشار نمی شود و عدد و رقم حقیقی این آمار معلوم نیست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دشمن برای تمامی افراد جامعه طرح و برنامه دارد، از کودک گرفته تا میانسال و سالمندان، چه زن و چه مرد همه و همه باید مراقب باشیم و نگذاریم دشمن از هر طریقی در میان ما نفوذ کند.
لازم به ذکر است در پایان همایش جنگ نرم و تهدیدات ماهواره که در مسجد صاحب الزمان (عج) شهر صائین قلعه برگزار شد، حاضران نماز ظهر و عصر را به جماعت اقامه و دعای پرفیض زیارت عاشورا را قرائت کردند.
برگزاری همایش سبک زندگی و مهارت خانوادگی در پیام نور ایجرود
همایش سبک زندگی و مهارت خانوادگی در دانشگاه پیام نور واحد ایجرود همزمان با روز دانشجو برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین صادقی رئیس عقیدتی و سیاسی انتظامی شهرستان ایجرود سخنران و مهمان ویژه این همایش خواهد بود.
لازم به ذکر است در این همایش که به مناسبت روز دانشجو برگزار می شود از دانشجویان نمونه فرهنگی تقدیر خواهد شد.
گفتنی است همایش "سبک زندگی و مهارت خانوادگی" در راستای فرمایشات و تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سبک زندگی به همت مسئول فرهنگی و بسیج دانشجویی اجرا می شود.
برگزاری کارگاه مشاوره با موضوع معیارهای انتخاب همسر در پیام نور خرمدره
کارگاه مشاوره با موضوع معیارهای انتخاب همسر و موفقیت در زندگی مشترک در دانشگاه پیام نور خرمدره برگزار شد.
این کارگاه آموزشی در سالن اجتماعات امام صادق (علیه السلام) دانشگاه پیام نور خرم دره و با حضور دکتر علیرضا جعفری عضو هیات علمی دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه که با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد، مدرس کارگاه شناخت همراه با آگاهی و بینش صحیح طرفین از یکدیگر را یک ضرورت دانست و گفت: ازدواج یک پدیده اجتماعی است و بی تردید انتخاب همسر یکی از مهمترین تصمیم ها در طول زندگی هر فردی به شمار می رود.
وی افزود: در حقیقت همه هیجانات، تولید مثل، تربیت نسل آینده، درآمد، مسئولیت، تامین نیازها و چالش های آینده زندگی هر فردی به ازدواج فرد بستگی دارد.
جعفری با اشاره به اینکه زن و مرد در یک جامعه اسلامی به عنوان مکمل یکدیگر، بسیاری از نیازهای روانی- اجتماعی هم را برآورده می کنند، تصریح کرد: سه دلیل عشق، مصاحبت و دستیابی به انتظارات و توقعات برای ازدواج مطرح است و توجه به این سه نکته زندگی زناشویی را موفقیت آمیزتر می کند.
در ادامه مدرس این کارگاه با اشاره به ملاک های ازدواج موفق و خوشبختی افراد، ایمان، دینداری، پایبندی به ارزش های دینی، برخورداری از علاقه های مشترک، داشتن فعالیت یا سرگرمی های مشترک، اظهار محبت نسبت به همدیگر، اعتماد داشتن به یکدیگر، احترام به انتخاب همدیگر، موفقیت در روابط جنسی، داشتن زمینه های خانوادگی همسان، احترام به عقاید دوستان و آشنایان همدیگر را از عوامل خوشبختی در زندگی زناشویی دانست.
پایان پیام/
نظر شما