ابراهیم ساجدی، یکی از فرماندهان برجسته دوران دفاع مقدس و مشاور برجسته و عالی رتبه نهادهای قضایی کشور در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: قطعا منویات امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج منحصر به جنگ و جهاد نبود.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) هدفشان از تشکیل بسیج گردهمایی و تجمیع نیروهای انقلاب اسلامی در مرکزی انقلابی بود.
مشاور عالی رتبه نهادهای قضایی کشور با بیان اینکه سنگ بنای نظام اسلامی در امور مختلف مردم هستند، اظهار داشت: تجربه نشان داده است آن نیرویی که می تواند تمام منویات امام و رهبر جامعه را عملی نماید نیروی مقاومت بسیج است.
این فرمانده برجسته دفاع مقدس با اشاره به اینکه بسیاری از فرماندهان عالی رتبه جنگ مانند شهید همت، شهید طهرانی مقدم، شهید کاظمی، سردار نقدی و امثالهم بسیجی بودند، اظهار داشت: این بسیجی بودن از این جهت نیز مهم است که بزرگانی چون شهید صیاد شیرازی و شهید عباس بابایی نیز خود را بسیجی می دانستند.
وی در همین ارتباط افزود: از یک فرد نظامی که با بسیج به جنگ آمده بود پرسیدند چرا از طریق یگانت به جبهه ها نیامدی و او پاسخ داد هر کاری کردم یگان مربوطه اجازه حضور من را در جنگ نداد لذا گواهی معذوریت تهیه کرده و با استفاده از استراحت پزشکی از طریق بسیج به جبهه ها آمدم.
مشاور عالی رتبه نهادهای قضایی کشور با تاکید بر اینکه بسیج دارای جایگاه معنوی والایی است، گفت: به همین دلیل بسیاری از شخصیت های عالی رتبه نظام افتخار خود را بسیجی بودن بیان کردند.
وی در ادامه الزامات یک بسیجی را بدین شرح بیان کرد: شناخت دقیق از اصول حاکم بر نظام اسلامی، آگاهی از آموزه های اسلامی و جهان بینی توحیدی، مطالعه - تحقیق و رصد مسایل سیاسی و عدم اتکا به اشخاص.
ساجدی ادامه داد: برای یک بسیجی باید نظام، امام و رهبری معیار باشد نه اشخاص.
این فرمانده عالی رتبه با تأکید بر اینکه یک بسیجی باید از لحاظ نظم، انضباط، علم و احترام به مردم و امثالهم سرآمد باشد، خاطرنشان کرد: باید یک بسیجی چنان رفتار کند که در هر جمعی که حاضر می شود، محبوب قلوب باشد.
این فرمانده بسیج دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه امام و رهبری تنها راه نجات کشور را اعتقاد به مبانی بسیج معرفی کردند، اظهار داشت: تفکر بسیجی با شعار امکان پذیر نیست بلکه باید تلاش کرد.
وی در پایان گفت: در چنین مسیری هزینه دادن نیز اجتناب ناپذیر است.
پایان پیام/
نظر شما