به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان، در این همایش، اظهار کرد: پژوهش یک فن است و روش های مختلفی دارد که در یادگیری و به کار بستن این فنون نیازمند آموزش است.
طالب محمدی، با تاکید بر اینکه معلمان و مدارس نقش به سزایی در تقویت و توسعه پژوهش در جامعه بر عهده دارند، افزود: روح پژوهش و پژوهشگری باید در میان دانش آموزان و جوانان که آینده سازان این مرز و بوم هستند نهادینه شود.
وی، ابراز کرد: هنوز فرهنگ پژوهش و باور به این موضوع که پژوهش می تواند در توسعه و پیشرفت جامعه موثر باشد در کشور آنگونه که شایسته است در جامعه و میان مسئولان نهادینه نشده است و این مهم باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسئول، تصریح کرد: تحقیق امری فطری بوده و در نهاد همه انسان ها به ودیعه گذاشته شده است و باید زمینه ظهور و بروز این استعداد فطری فراهم شود و آموزش و پرورش اصلی ترین نهاد برای بروز این استعداد فطری است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش کردستان نیز در این همایش، گفت: پژوهشگران با ارائه آثار پژوهشی و ایده های خلاقانه خود می توانند در ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی بسیار موثر باشند.
فرهنگ ملک محمدی، با تاکید بر تلاش برای تقویت پژوهش در جامعه، ابراز کرد: اگر دولت سازمان ها و ادارات را مکلف به اختصاص این میزان بودجه می کرد، بخش پژوهشی ما از رشد قابل توجهی برخوردار می شد.
وی، در ادامه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فرهنگیان و دانش آموزان، بازدید از کتابخانه ها و مراکز پژوهشی و نمایشگاه ها و انتشار ویژه نامه هفته پژوهش را از جمله برنامه های هفته پژوهش آموزش و پرورش در استان ذکر کرد.
یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه کردستان نیز در این همایش، گفت: فعالیت های پژوهشی می تواند بعد نظام آموزشی را تقویت و نگرش مسئولان و سیاست گذاران را اصلاح کند.
محمد عزیزی، با بیان اینکه پژوهش می تواند دایره علم را توسعه و گسترش دهد، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم دستاوردهای پژوهشی را تقویت کنیم باید امکانات، شرایط و منابع فنی و مالی لازم را برای پژوهشگران بوجود آوریم.
گفتنی است، در پایان این همایش با دادن لوح تقدیر و هدایایی از 55 معلم و دانش آموزش پژوهنده استان تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما