به گزارش خبرگزاری شبستان جواد محقق، نویسنده و شاعر کودک و نوجوان و از داوران جشنواره شعر دانش آموزی موسم گل، گفت: اغلب شاعران دانشآموز به شعر کلاسیک گرایش دارند و تمایل کمتری به شعر سپید نشان می دهند و در آثار رسیده در دوره های پیشین جشنواره موسم گل این نکته نیز قابل توجه بود.
وی افزود:اردوهای شعر دانش آموزی در دو دهه اول انقلاب برگزار میشد که در زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای شاعران دانشآموز بسیار موثر و کارآمد بود اما متاسفانه سالهاست که دیگر شاهد آن اردوهای عظیم و جدی کشوری در رابطه با شعر دانش آموزی نیستیم.
وی خاطر نشان کرد:برگزاری کارگاه شعر همزمان با برپایی جشنواره شعر دانش آموزی در صورتی مسمر ثمر خواهد بود که با استعداد دانش آموز همراه باشد، داشتن طبع شعر یا قدرت موزون کردن کلام یک استعداد فطری است و خیلی محصول آموزش نیست به تعبیر برخی بزرگان شعر هنری جوششی است.
محقق در خصوص وضعیت آموزش شعر دانش آموزی تصریح کرد: چنانچه دانش آموزی طبع شاعرانه نداشته باشد به صرف آموختن اوزان عروضی شاعر نخواهد شد.
بنا بر گزارش روابط عمومی حوزه هنری وی آموزش و پرورش را متولی شعر دانش آموزی دانست و افزود: دانش آموزان بیشترین زمان خود را در مدارس میگذرانند لذا آموزش و پرورش بیشترین مسئولیت را در خصوص شعر دانش اموزی بر عهده دارد و می توانند بیشترین کارایی و بازدهی را در این خصوص داشته باشد.
گفتنی است ششمین جشنواره شعر دانش آموزی "موسم گل" با مشارکت حوزه هنری استان تهران، مجتمع علوم انسانی فرهنگ، اداره کل آموزش و پرورش تهران، معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مرداد ماه 1390 برگزار می گردد.
پایان پیام/
نظر شما