به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، جلال بختیاری، سه شنبه(18 آذر) در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران استان کرمانشاه، اظهار کرد: بدون پژوهش هیچ کاری انجام نمی شود و شاهد هیچ رشدی انجام نخواهیم بود.
مدیرکل دفتر حمایت و امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با پیش بینی آینده ای درخشان برای حوزه پژوهش در کشور، ابراز کرد: در سال های گذشته وزارت علوم، ارتباط خوبی با دانشگاهیان نداشت اما در دولت تدبیر و امید ارتباط خوبی برقرار شده و کارهای بسیار خوبی به انجام رسیده است.
وی، شعار هفته پژوهش امسال را پژوهش، فناوری، پیشگام صنعتی دانش بنیان اعلام کرد و گفت: در اولین روز از این هفته که به نام پژوهش و مدارس نامگذاری شده است، شاهد نواخته شدن زنگ پژوهش و طرح سئوال در این خصو خواهیم بود.
بختیاری، در ادامه پژوهش و صنعت، پژوهش و دانشگاه کارآفرین و پژوهش و دیپلماسی را عناوین روزهای دوم، سوم و چهارم این هفته برشمرد و بیان کرد: در این هفته اساتید برتر کشور کنار هم قرار می گیرند و می توانند از تجارب یکدیگر بهره بگیرند.
این مقام مسئول، ترغیب پژوهشگران به رقابت در این عرصه را یکی از اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواند و تصریح کرد: ما باید به سمتی پیش برویم که صنعت به دنبال پژوهشگران و بهره گیری از توانمندی های آنان باشد.
وی، ابراز کرد: شناسایی و معرفی پژوهشگران و همچنین شناسایی توانمندی های پژوهشگران از دیگر اهداف این همایش است.
دکتر بختیاری، یادآور شد: در کشور ما بالغ بر 2 میلیارد و 300 میلیون تومان برای علم و پژوهش صرف شده است حال آنکه در عربستان سه برابر این مبلغ اختصاص یافته است.
مدیرکل دفتر حمایت و امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار کرد: علی رغم اینکه اعتبار صرف شده در کشور ما یک سوم اعتبار پژوهشی در این کشور عربی است ما با این مبلغ کم خروجی بسیار زیادی داریم اما در این کشور هیچ خروجی نداشته است.
وی، تأکید کرد: ما باید قدر این پژوهشگران را بدانیم و برای آن ها اعتبار بیشتری را در نظر بگیریم و از سوی دیگر فضای همکاری بین پژوهشگران و فنآوران را فراهم سازیم.
بختیاری، برقراری ارتباط با مراکز و دستگاه های صنعتی را از مهم ترین اهداف در این راستا برشمرد و عنوان کرد: امسال برای اولین بار شاهد برگزاری مسابقات نوآوری ایده ها در کشور خواهیم بود.
وی، همچنین به قابلیت ها و توانمندی های بالای دانشگاه رازی کرمانشاه اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه رازی بدون دریافت کمک هم می تواند کارهای بزرگی را انجام دهد که استان کرمانشاه با این پشتوانه علمی و پژوهشی می تواند به سطوح بالاتری دست یابد.
در ادامه این همایش از 110 پژوهشگر سازمان ها و 80 پژوهشگر دانشگاه رازی تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما