حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل سبزی نویسنده بیش از هفتاد جلد کتاب در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با بيان اين كه کربلا همیشه زنده است و راه برای کربلایی شدن باز است عنوان کرد: عبارت «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» که البته این شعر است و حدیث نیست، از یک جهت درست نیست و از یک جهت درست است.
نویسنده بیش از هفتاد جلد کتاب اظهار داشت: از این جهت این عبارت درست نیست که طبق روایات مسلم، هیچ روزی همچون عاشورا نیست و هیچ زمینی به عظمت تربت کربلا نمیرسد.
حجت الاسلام و المسلمین سبزی در ادامه بیان داشت: از این جهت این عبارت صحیح است که ما هر فکری که میکنیم و هر حرفی که میزنیم و هر عملی که انجام میدهیم و همچنین هر انتخابی که میکنیم در واقع یا در مسیر امام حسین (علیه السلام) و یا در مسیر یزید هستیم.
حضرت مهدی (عج) منتظر لبیک ماست
نویسنده و پژوهشگر دینی تصریح کرد: انسان باید هر لحظه مراقب باشد که مبادا از صراط مستقیم امام حسین (علیه السلام) خارج شود زیرا لشکر نور و همچنین لشکر تاریکی تا روز قیامت هست و ما باید جایگاه خود را پیدا کنیم.
وی ابراز کرد: قطعا یکی از آرزوهای ما این است که ای کاش در کربلا میبودیم و حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) را یاری میکردیم، غافل از این که همین الان نیز حسین زمان ما که حضرت مهدی (عج) است منتظر لبیک ماست.
حجت الاسلام و المسلمین سبزی عنوان کرد: امام زمان (عج) نیز مانند جد غریبش هر لحظه فریاد میکند که «هل من ناصر ینصرنی» یعنی کیست که به امام زمانش لبیک بگوید؟.
«لبیک یا صاحب الزمان» فقط زبانی نیست
نویسنده کتاب «آداب زندگی» تصریح کرد: «لبیک یا صاحب الزمان» فقط زبانی نیست بلکه فردی که این جمله را میگوید یعنی من با تمام وجود آماده یاری تو هستم، هم جان، هم مال و هم فرزندانم و همه هستی من برای توست.
وی بیان داشت: ما در شعر میگوییم که «تمام زندگیم مال حسین است» اما آیا واقعا همه زندگی ما حسینی و امام زمانی است؟ یعنی آیا کاسبی ما، تحصیل ما، برخورد ما با دیگران، زبان و گوش ما واقعا در مسیر رضایت اهل بیت (علیهم السلام) است؟ و اگر این طور است قطعا ما با تمام وجود گفتهایم «لبیک یا صاحب الزمان».
حجت الاسلام و المسلمین سبزی اظهار داشت: امام صادق (علیه السلام) در تفسیر آیه 29 سوره حج فرمود: «انما هو القائم (ع) اذا خرج يطلب بدم الحسين (ع) و هو قوله: نحن اولياء الدم و طلاب الثرة» اوست که خون اباعبدالله (علیه السلام) را طلب میکند، همچنين ما در زیارت عاشورا و دیگر دعاها آرزو میکنیم که در کنار امام زمان خود باشیم.
وی با بیان این پرسش که آیا ما به راستی طلبکننده خون حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) هستیم یا نه؟ گفت: امام حسین (علیه السلام) برای امر به معروف و نهی از منکر و همچنین برای احیای دین و سنت رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به شهادت رسید.
نویسنده کتاب «وارونهها و خرافات در آخرالزمان» افزود: آیا ما به راستی احیاکننده دین هستیم؟، آیا اهل معروف هستیم و یا این که با بی تعهدیها و قانون شکنیها اهل منکر هستیم.
آغوش امام زمان (عج) برای پذیرش ما همواره باز است
حجت الاسلام و المسلمین سبزی با بیان این که طلب خون حسین فقط یک شعار نیست تصریح کرد: کسی میتواند همراه طالب مقتول کربلا باشد که تمام وجودش معروف و زیبایی باشد و سرسوزنی منکر و زشتی در زندگی او دیده نشود.
نویسنده و پژوهشگر دینی بیان داشت: البته این بدان معنا نیست که اگر گناهی کردهایم یا در حفظ تقوا کمی ضعیف هستیم ناامید شویم بلکه باید به آن سمت حرکت کنیم و دست به دامان اهل بیت (علیهم السلام) شویم تا ما را بپذیرند.
وی خاطرنشان ساخت: همان طور که هر فردی که به کربلا میآمد و دست به دامان امام حسین (علیه السلام) میشد آن حضرت با آغوشی باز او را میپذیرفت، آغوش امام زمان (عج) برای پذیرش ما همواره باز است.
حجت الاسلام و المسلمین سبزی عنوان کرد: حضرت مهدی (عج) به علی بن مهزیار فرمود که من شب و روز منتظر آمدن تو بودم و این، نشان میدهد که آن حضرت خواهان ماست بنابراین ما باید خود را مهیا کنیم که مبادا از کاروان نورانی آن حضرت جا بمانیم.
پایان پیام/
نظر شما