نبود احساس نیاز به صنعت به تحقیقات در کشور

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: یکی از مشکلات ما نبود احساس نیاز بخش تولید و تقاضا به فناوری های نو است که علت آن رقابتی نبودن صنعت و انحصاری بودن آن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، وحید احمدی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه علمی و فناوری که در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، گفت: به نام پژوهش در تقویم ملی کشور تاکید بر اهمیت پژوهش و تبدیل آن در تمامی شئون و امور کشور است.

 

وی افزود: در این مقطع از مسئولان اصلی نظام با تأکید جدی بر جایگاه علم و فناوری از مراکز علم و فناوری خواسته ایم راهکارهای نو و مبتکرانه مبتنی بر دانش ارایه نمایند.

 

احمدی تصریح کرد: این هفته فرصت خوبی برای ترویج پژوهش و آشنایی آحاد جامعه با توانمندی های پژوهشگران است.

 

معاون پژوهشی تصریح کرد: با پیگیری سیاست گذاری و برنامه ها شاهد رشد تولیدات علمی هستیم اما آنچه می تواند به توسعه پایدار رسد و موجب رشد مراکز علمی و پژوهشی شود مدیریت هدفمند پژوهشگران در عرصه های علمی کشور است.

 

احمدی اظهار کرد: کمبود یا نبودن احساس نیاز بخش تولید و تقاضا به فناوری های نو که علت آن رقابتی نبودن نیاز صنعت و دارای انحصار بودن آن است.

 

به گفته وی، نبود ساختارهای لازم در فرآیند کاربردی سازی پژوهش، عدم توانایی صنعت و دانشگاه ها و تعریف درست پروژه ها در راستای تأمین نیازها از مشکلات ما است.

 

وی با بیان اینکه با همکاری سایر بخش ها توانسته ایم گام های موثری در توسعه پژوهش و فناوری برداریم، اظهار داشت: توسعه کیفی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و رتبه بندی آنها و ارتباط بین المللی پارک ها و مراکز از برنامه های ما است.

 

وی ادامه داد: ایجاد شبکه آزمایشگاهی علمی کشور و حمایت از تامین تجهیزات مورد نیاز و انعقاد تفاهم نامه های همکاری و قرارداد با وزارتخانه های مختلف و همچنین ساماندهی و مدیریت طرح های کلان از دیگر برنامه های ما است.

 

پایان پیام/

کد خبر 424081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha