حجت الاسلام علی باقری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: اولین واقف اسلام حضرت محمد (صلی الله علیها) بود و به همین مناسبت از روز شهادت ایشان به مدت یک هفته به عنوان هفته وقف نام گذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه این هفته بهترین فرصت برای توسعه و ترویج فرهنگ وقف در جامعه است، ادامه داد: وقف نیز همچون امر به معروف و نهی از منکر یک اقدام همگانی است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در برخی از خیرات، مصلحت عمومی است، خاطرنشان کرد: خیرات یک اقدام خداپسندانه است که بخش قابل توجهی از تنگناهای جامعه را شناسایی می کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان به تاکیدات رهبری در زمینه وقف اشاره کرد و افزود: با توجه به تاکیدات بزرگان دین باید فرهنگ وقف در جامعه توسعه پیدا کند و همه را به انجام این سنت حسنه تشویق کرد.
به گفته حجت الاسلام باقری، خیرین و معتمدین نیز می توانند این نهاد را در توسعه فرهنگ وقف در جامعه کمک کنند و این نهاد در تلاش است با شناسایی این افراد نسبت به توسعه این سنت حسنه اقدام کنند.
این مقام مسئول به موقوفات استان زنجان اشاره کرد و یادآور شد: طولانی ترین وقف نامه در کشور مربوط به روستای سهرین است.
حجت الاسلام باقری با اشاره به سرای بهجت زنجان ادامه داد: چهار دانگ این سرا موقوفه است.
وی با بیان اینکه سنت حسنه وقف ریشه قرآنی دارد و روایات بسیاری نیز در این زمینه به دست آمده است، افزود: یکی از موقوفات زنجان مربوط به مسجد خانم است که از سوی یک خانم وقف شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه نیات موقوفات متفاوت است و باید وقف بر اساس نیات افراد مصرف شود، ادامه داد: در کشور 12 هزار نیات وجود دارد.
حجت الاسلام باقری، بیشترین نیات موقوفات استان زنجان را در زمینه حوزه های علمیه عنوان کرد و افزود: امسال 61 میلیون تومان در زمینه تعزیه داری مصرف شده است.
پایان پیام/
نظر شما