به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، معاون عمرانی استانداری سمنان دراین مراسم در ستاد فرماندهی انتظامی این استان با اشاره به آغاز طرح امداد و نجات زمستانی دراین استان گفت: کمک ،خدمت رسانی و استقبال خوب از مسافران عبوری از این استان مهمترین هدف این طرح به حساب می آید.
پرهام جانفشان عراقی از شناسایی یک هزار نقطه حادثه خیز دراستان سمنان خبردادوگفت:درحال حاضر نقاط حادثه خیز در سطح جاده ها و محورهای استان سمنان به 75 نقطه کاهش یافته است.
جانفشان عراقی آموزش مسایل ترافیکی را یکی از موثرترین عوامل کاهش تصادفات دانست و گفت: باید فکر کرد و با برنامه ریزی بهتر تصادفات را کاهش داد و با ایمن سازی مناطق حادثه خیز از بروز حادثه جلوگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه بعلت کویری بودن جاده های استان سمنان و نبود جاذبه های لازم واژگونی عمده تصادفات در سطح جاده های این استان است ادامه داد: با احداث مجتمع های خدماتی و رفاهی و آبادی نماها سعی در بهبود این وضعیت شده است.
جانفشان عراقی گفت: طرح امداد و نجات زمستانی با همکاری بخش های مختلف راه و ترابری، پلیس راه و امداد و نجات استان سمنان اجرا می شود.
معاون عمرانی استانداری سمنان تاکید کرد: به منظور ارایه خدمات بهتر و رفاه حال هموطنان، دستگاههای اجرایی در اجرای طرح زمستانی، تا 10 کیلومتر از مرز مشترک بین استان سمنان و استانهای همجوار را همپوشانی می کنند.
فرماندهی انتظامی استان سمنان از کاهش 21 درصدی تلفات درجاده های این استان خبردادوگفت: تعامل و همکاری نیروهای امداد و نجات و خدماتی دراین موضوع دخیل بوده است.
سردار محمدرضا میرزایی با اشاره به طرح زمستانی دراستان سمنان اظهارداشت: این طرح تا پایان اسفندماه سالجاری ادامه داشته و همچنین کنترل در گردنه های برفگیر بیشتر است.
به نمایش درآمدن توان و تجهیزات نیروهای امداد و نجات شامل اورژانس، پلیس راه، هلال احمر، حمل و نقل و پایانه ها، آتش نشانی، راه و ترابری برای ارائه خدمات در ایام زمستان در محورهای مختلف به ویژه گردنه های برفگیر از برنامه های آغاز طرح بود.
پایان پیام/.
نظر شما