حسین (ع)مظهر همه زیبایی ها و سرچشمه همه نیکی هاست

مؤلف و محقق حوزه تاریخ و ادبیات و متون دینی، امام حسین (ع) را مظهر همه زیبایی ها و سرچشمه همه نیکی ها دانست و گفت: حسین(ع)، تبلور ایمان، تجسم دین و تحققق عینی حق است.

محمود حکیمی، مؤلف و محقق حوزه تاریخ و ادبیات و متون دینی، با بیان اینکه حماسه همیشه جاوید کربلا از ابعاد شگفتی برخوردار است، به خبرنگار شبستان گفت: در صورتی که ما زیارت وارث را بخوانیم، به این حقیقت بزرگ واقف می شویم که حسین بن علی(ع) ادامه دهنده راه انبیاء است.


وی افزود: این دعاها نشان می دهد که امام حسین(ع) ادامه دهنده راه پیامبران الهی بوده است.


حکیمی تصریح کرد: نهضت پیامبران توحیدی انسان ها را به پرستش خدای واحد رها ساختن انسان از بندگی غیر خدا و به عدالت خواهی رها ساختن انسان ها از جهل و نادانی دعوت می کند.


وی با بیان اینکه دعوت انسان ها به نیکی و نهی از بدی از اهداف اصلی پیامبران توحیدی بوده است، گفت: با توجه به سخنرانی امام حسین(ع) در منی و کربلا، مشاهده می کنیم که اهداف امام حسین(ع) در واقع همان هدف پیامبران توحیدی به خصوص حضرت محمد (ص) بوده است.


حکیمی افزود: در میان بزرگ مردان و شاعرانی که درباره حسین بن علی(ع) شعر سروده اند، شعر علامه اقبال لاهوری که خود از اهل سنت است اما به حسین بن علی (ع) عشق می ورزند، بهترین شعری است که تا کنون درباره امام حسین (ع) سروده شده است.


وی در مورد کتاب های منتشر شده خود در خصوص واقعه عاشورا، گفت: نخستین کتاب در مورد امام حسین(ع) در سال 51 با عنوان حسین بن علی(ع) پیشوای آزادگان، سال 53 کتاب حضرت زینب کبری(س) قهرمانان زنان جهان، بعد از انقلاب، داستان ها و فرازهای زندگانی حسین بن علی(ع) منتشر شد.


گفتنی است، در مدت 40 سال نیز 17 مقاله در مطبوعات مختلف در مورد نهضت کربلا از این مؤلف و محقق حوزه تاریخ و ادبیات و متون دینی منتشر شده است.


همچنین محمود حکیمی، در سالی که به نام امام حسین(ع) نامگذاری شده بود نیز طی مراسمی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عنوان خادم فرهنگ عاشورا دریافت کرد.


پایان پیام/

کد خبر 4245

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha