فعالیت «انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه» با شعار «واستبقوا الخیرات»

خبرگزاری شبستان: آیت‌الله مقتدایی با بیان این که انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه با شعار «واستبقوا الخیرات» فعالیت می‌کنند گفت: این انجمن با شعاری تحت عنوان «واستبقوا الخیرات» در حال فعالیت است، چنانچه خداوند در قرآن کریم می‌فرماید که در کارهای خیر از هم سبقت بگیرید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت‌الله مرتضی مقتدایی دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه امروز (25 آذر) در نشست خبری با خبرنگاران با بیان این که حوزه‌های علمیه منتسب به امام زمان (عج) است عنوان کرد: یکی از فعالیت‌هایی که توسط مدیریت حوزه‌های علمیه در سراسر کشور صورت گرفت این بود که در هر استانی یک شورای حوزوی تشکیل شده که هم اکنون مشغول به فعالیت هستند.

 

آیت‌الله مقتدایی با بیان این که شوراهای حوزوی متشکل از هفت نفر از علمای معتمد آن شهر هستند اظهار داشت: ریاست شورا به عهده نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان است، همچنین اعضای شورا یک نفر را به عنوان مدیر حوزه‌های علمیه آن استان انتخاب کرده‌اند.

 

ایجاد انسجام بین حوزه‌های علمیه سراسر کشور

 

رئیس هیئت امنای انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه گفت: شورای حوزوی در 26 استان تشکیل شده است و یک انسجامی بین حوزه‌های علمیه استان‌ها و همچنین بین حوزه‌های علمیه سراسر کشور ایجاد شده است.

 

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: بررسی‌ها و بازرسی از حوزه‌های علمیه سراسر کشور نشان داد که نیاز فراوانی به روحانیون برای امر تبلیغ در استان‌ها، برای اقامه نماز جماعت در مساجد و همچنین کمبود استاد در مدارس علمیه وجود دارد.

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: در برخی از روستاها گزارش شده است که تا کنون مبلغی به این روستا نرفته است، همچنین در برخی روستاها، شهرستان‌ها و حتی برخی مساجد مراکز استان‌ها امام جماعت وجود ندارد و بدین وسیله نیاز به جذب نیرو وجود داشت.

 

وی ابراز کرد: مقام معظم رهبری (مد ظله) در چشم‌اندازی که برای نظام تبیین کردند که تا سال 1404 این چشم‌انداز باید دیده شود از حوزه‌های علمیه خواستند که باید تعداد روحانی و مبلغ دینی نسبت به جمعیت آن زمان وجود داشته باشد.

 

اجازه صرف وجوهات سهم امام برای احداث حوزه‌های علمیه از سوی برخی مراجع تقلید

 

آیت‌الله مقتدایی تصریح کرد: متأسفانه برای جذب نیرو با کمبود ظرفیت مواجه شدیم به طوری که ظرفیت پذیرش متقاضیان وجود نداشت لذا تصمیم بر این شد که ایجاد ظرفیت شود.

 

رئیس هیئت امنای انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه یادآور شد: حوزه‌های علمیه که در قم و شهرستان‌ها وجود دارند از نظر امکانات و وضع ساختمان یک بافت فرسوده بود و نیاز به تجهیزات و امکانات داشت، بنابراین برای ایجاد حوزه‌های علمیه و همچنین بازسازی حوزه‌های علمیه باید منابعی فراهم شود.

 

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: در جلساتی که با مقام معظم رهبری (مد ظله)، مراجع تقلید و دیگر مسئولین شد، پیشنهاداتی صورت گرفت، از جمله آیات عظام صافی گلپایگانی و مکارم شیرازی (دامت برکاته) اجازه صرف وجوهات سهم امام را برای احداث و تعمیر حوزه‌های علمیه دادند.

 

فعالیت «انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه» با شعار «واستبقوا الخیرات»

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: از دیگر پیشنهادات، ایجاد مجمع خیرین بود که با استقبال زیادی روبرو شدیم، لذا مجمعی تحت عنوان «انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه» از ابتدای سال 1392 فعالیت خود را آغاز کرد.

 

آیت‌الله مقتدایی اظهار داشت: از جمله فعالیت‌های انجمن حامیان حوزه علمیه این بود که در مناطق محروم از جمله مناطقی که شیعه و سنی با هم زندگی می‌کردند و اهل تسنن دارای مدارس پررونق بودند، حوزه‌های علمیه تأسیس شد.

 

رئیس هیئت امنای انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه گفت: این انجمن با شعاری تحت عنوان «واستبقوا الخیرات» در حال ادامه فعالیت است، چنانچه خداوند در قرآن کریم امر می‌کند که نه تنها در کارهای خیر شرکت کنید بلکه از هم سبقت بگیرید.

 

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: علمایی چون آیات عظام بروجردی، حائری، بهجت، مرعشی نجفی، علامه طباطبایی و همچنین امام خمینی (ره) تربیت یافتگان حوزه‌های علمیه هستند و حفظ و بقای دین اسلام به برکات خدماتی است که فارغ التحصیلان حوزه‌های علمیه انجام می‌دهند.

 

آیت‌الله مقتدایی در پایان عنوان کرد: ممکن است خیرینی باشند که بخواهند مال خود را در راه دین صرف کنند که می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن، حوزه‌های علمیه سراسر کشور، ائمه جمعه و ائمه جماعات اقدام کنند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 424740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha