حضرت علی‌اکبر(علیه‌السلام) مظهر شجاعت فکری است

خبرگزاری شبستان: نویسنده و پژوهشگر عاشورایی؛ حضرت علی اکبر (علیه السلام) را مظهر شجاعت فکری دانست و گفت: شجاعت اخلاقی و شجاعت جنگی از دیگر ویژگی های بارز حضرت علی اکبر(علیه السلام) بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدرضا سنگری صبح امروز (27 آذر) در آئین افتتاحیه هجدهمین همایش آفرینش‌های عاشورایی، با اشاره به اینکه سرو نماد امسال این همایش قرار گرفته که انتخاب بسیار زیبایی است، اظهار کرد: سرو نماد سربلندی ایران است و همچنین در سروده ایرانیان سرو را می‌بینیم.

 

وی با اشاره به اینکه سرو همیشه سرسبز است و کربلا همیشه سرسبز، زنده، پرشکوه، قامت‌کشیده و استوار درست همانند سرو است، افزود: سرو نماد ایستادگی است علی‌رغم همه طوفان‌ها و سونامی‌هایی که در طول تاریخ رخ داد اما کربلا از همه اینها به سلامت گذشت و 1375 سال از عاشورای 61 هجری گذشته است اما انگار همین امروز اتفاق عاشورا رخ داده و همیشه طراوت و تازگی این واقعه را در کنار خود احساس می‌کنیم.

 

نويسنده و پژوهشگر عاشورایی با بیان اینکه آزادگی نماد سرو است که یکی از ویژگی‌های بسیار شاخصی در فرهنگ و ادبیات ما است، گفت: سرو درختی که میوه ندارد و در گذشته درختی که میوه داشت به آن سنگ می‌زدند و سرو از همه چیز آزاد است و در ادبیات فارسی به عنوان آزاد و آزادگی معرفی شده است.

 

سنگری با اشاره به این نکته که اگر سر را از سرو جدا کنیم " و" این کلمه به معنای علاقه است، افزود: سرو بی سر هم که باشد "و" آن علامت ادامه داشتن و کربلا ادامه دارد و عاشورا همین‌گونه زمان و زمین را می‌نوردد که پرچم خودش را به امام زمان(عجل الله) بسپارد تا کربلای بزرگی به وسعت زمین خلق کند.

 

وی با اشاره به اینکه حضرت‌علی‌اکبر(علیه‌السلام) نخستین شهید بنی هاشم بود که یک فرزند داشت و سن واقعی ایشان 28 ساله بود، بیان کرد: حضرت علی اکبر بزرگترین فرزند امام حسین‌(علیه السلام) بوده است.

 

نويسنده و پژوهشگر عاشورایی با اشاره به ویژگی‌های حضرت علی‌اکبر(علیه‌السلام) از زبان دشمن، افزود: معاویه در وصف ویژگی‌ حضرت علی‌اکبر(علیه‌السلام) در جمع نخبگان و سیاسیون آن زمان می‌گوید «شایسته‌ترین کسی که می‌شناسم که هنوز نوجوان است و نامش بر سر زبان‌ها افتاده و مردم او را می‌شناسند و به او پناه می‌آورند، کسی جز علی اکبر(علیه‌السلام) نیست.»

 

 سنگری با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های حضرت علی‌اکبر(علیه‌السلام) شجاعت‌ تصمیم‌گیری است، گفت: بسیاری از افراد، شجاعت خطر کردن در هنگامی که می خواهند کاری انجام دهند را ندارند و هرگاه از چیزی ترسیدید خودتان را در درون آن بیندازید.
 

وی شجاعت اخلاقی را یکی دیگر از ویژگی‌های حضرت علی اکبر(علیه‌السلام) دانست و بیان کرد: امام حسین‌(علیه‌السلام) فرمودند: شجاع‌ترین آدم‌ها کسانی هستند که اشتباهات را به عهده بگیرند.

 

نويسنده و پژوهشگر عاشورایی حضرت علی‌اکبر(علیه‌السلام) را مظهر شجاعت فکری عنوان کرد و افزود: یکی از نمود شجاعت فکری این است که راحت سوال‌هایی که در ذهن دارید، بپرسید و حضرت علی اکبر (علیه‌السلام) شجاعت طرح سوال داشت و همیشه سوالاتش را از پدر می‌پرسید؛ ساده‌ترین سوالات آدم‌ها را هیچ وقت سرزنش نکنید و هیچ وقت از سوال کردن نباید خجالت کشید.

 

سنگری با بیان اینکه شجاعت جنگی یکی دیگر از ویژگی‌های حضرت‌ علی‌اکبر(علیه‌السلام) است، تصریح کرد: در صحنه نبرد کربلا تعادل نظامی وجود نداشت و حضرت‌علی‌اکبر(علیه‌السلام) یک نفر در مقابل 285 نفر بود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 425190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha