به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سپاه چهارمحال وبختیاری،مهران قاسمی، یکی از کارشناسان فرهنگی چهارمحال وبختیاری در کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب های شبکه های مجازی که در ستاد سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام برگزار شد، با تسلیت اربعین حسینی، حضور خیل میلیونی عاشقان امامت و ولایت در مراسم اربعین سید و سالار شهیدان را بزرگ ترین راهپیمایی مذهبی دنیا عنوان کرد که چشم جهانیان را خیره ساخت.
وی افزود: این آئین مذهبی، گرانیگاه دنیا را به سمت جهان اسلام تغییر داد و توطئه های دشمنان اسلام و مسلمین و به ویژه گروه تروریستی داعش را خنثی ساخت.
قاسمی در ادامه به تاریخچه ورود تلفن همراه و اینترنت به کشور اشاره کرد و یادآور شد: بزرگ ترین اشکال ورود ابزار ارتباطی نوین به کشور، به روز نبودن فرهنگ استفاده از آنها می باشد.
وی سیر تکوینی جوامع را برشمرد و گفت: جوامع سنتی، صنعتی، التکرونیک یا انفورماتیک، سیر تکوینی جامعه بشری است که در حال حاضر در مرحله انفورماتیک یا جامعه الکترونیک قرار داریم.
این کارشناس مسایل فرهنگی، تصریح کرد: گذارهایی که انسان ناچار به عبور از آنهاست بسیارند و گذار تمدنی، گذار فرهنگی، گذار اجتماعی، گذار سیاسی، گذار قومی، گذار سنتی، گذار اطلاعات، گذار ارتباطات، گذار نسلی و دینی، سیاسی و ... از جمله این گذارها به شمار می روند.
وی به تأثیرات و کارکردهای اینترنت در جوامع مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: تأثیرگذاری بر ذهن یعنی، تفکر، تخیل و توهم از کارکردهای اینترنت بر روی کاربران می باشد.
قاسمی افزود: نرم افزارهای نصب شده روی گوشی های هوشمند و فضای مجازی اینترنت با تأثیرگذاری بر روی مخاطبین صحنه جنگ نرم را طراحی و نقشه های دشمنان بشریت را اجرا می کنند.
این کارشناس مسایل فرهنگی به تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری ادامه داد: اهمیت فضای مجازی از نظر رهبر معظم انقلاب به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی عنوان شده و معظم له فرموده اند" اگر می توانستم خودم مسئولیت این شورا را به عهده می گرفتم".
وی با اشاره به فواید بهره گیری از فن آوری های جدید ارتباطی، تأکید کرد: آسیب ها و تهدیدات این فن آوری ها نباید فراموش شود، ترویج خشونت، از بین رفتن ارزش ها، رواج عشق های مجازی و روابط اخلاقی خارج از استاندار، تلقین و القاء فرق و مذاهب و عرفان های کاذب و ... از جمله این تهدیدات هستند.
قاسمی به ماهیت طراحان شبکه های مجازی وایبر، وی چت، واتس آپ، تانگو و... اشاره کرد و گفت: عضویت در شبکه های اجتماعی به نوعی ریختن آب به آسیاب دشمن صهیونیستی است.
وی انواع دسترسی های شبکه های اجتماعی به اطلاعات شخصی و محرمانه افراد عضو در این شبکه ها را برشمرد و خواستار هوشیاری آحاد جامعه و نظارت خانواده ها بر استفاده فرزندان از فضای مجازی و گوشی تلفن همراه هوشمند شد.
پایان پیام/
نظر شما