اساتید قرآن، پدران جامعه قرآنی هستند

خبرگزاری شبستان: موسوی بلده گفت: اساتید قرآن کریم به نوعی حق پدری بر گردن جامعه قرآنی دارند؛ وظیفه داریم تا در زمان زندگانیشان قدر آنها را بدانیم.

دکتر محسن موسوی بلده، استاد و داور بین المللی قرآن همزمان با دیدار جامعه قرآنی از استاد متقی مربی پیشکسوت قرآنی با اشاره به لزوم تکریم و تجلیل از مقام استادان قرآن به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: اساتید قرآن کریم به نوعی حق پدری بر گردن جامعه قرآنی کشور دارند.

وی افزود: خدا به ما  توفیق داد تا برای تکریم و بزرگداشت مقام شامخ اساتید قرآن کریم به محضر استاد سید جلال متقی از مربیان پیشکسوت قرآنی برسیم ایشان به علت کسالت در بستر بیماری هستند که شایسته و بایسته تا ما به رسم احترام و قدرشناسی به عیادت چنین اساتید با اخلاص و تقوا برویم که بدون منت و دستمزد به پرورش شاگردان قرآنی پرداختند.

داور بین المللی قرآن عنوان کرد: ما به اندازه وظیفه و توان خود باید چنین قدم هایی را برداریم و در لحظه های گرفتاری و سختی به فکر استادان قرآنی باشیم امیدوارم این حرکت زمینه ای باشد تا جامعه قرآنی بیش از پیش به فکر پدران قرآنی خود باشند.

وی افزود: همان طور که می دانید ما در کشورمان استادان قرآنی داریم که بر گردن بسیاری از شاگردان و قرآن آموزان حق دارند که یکی از این افراد استاد ابراهیم پورفرزیب (مولایی) است که چندی پیش ندای حق را لبیک گفتند.ما به عنوان اعضای کوچک جامعه قرانی وظیفه داریم تا در زمان زندگانی این افراد قدر آنها را بدانیم زیرا تکریم استاد قرآن تکریم قرآن است.

موسوی با اشاره به برخی از زحمات و خدمات استاد مرحوم مولایی تصریح کرد: از مهمترین خدمات استاد مولایی می توان به تالیف کتاب قرائت دهگانه اشاره کرد تربیت قاریان و اساتید برجسته کشوری همچون استاد شهریار پرهیزگار و بازکردن پنجره قرائت نوین در کشور و تالیفات ارزشمند بسیاری همچون کتاب تهذیب القرائة از جمله خدمات این استاد بزرگ است. کم لطفی است که ما قدر اساتید پیشکسوت خود را ندانیم و تنها در ایام سختی و بیماری یادی از آنها کنیم به هر حال جامعه قرآنی قاریان و حافظان مدیون زحمات این استاد بزرگ قرآن است.

 

وی با اشاره به مهم ترین وظیفه شاگردان در مقابل اساتید قر آنی گفت: یکی از مهمترین آدابی که شاگردان باید نسبت به استادان خود  ادا کنند الگوگیری از شخصیت و روش جلسه داری آنها است ما باید ادامه دهنده راه اساتید خودمان باشیم و نگذاریم این دست جلسات قرآن تعطیل شود.

موسوی خاطرنشان کرد: جوانترها باید ضمن آموزش و ارتقای علمی خود بر دروسی که از اساتیدشان می آموزند بیافزایند؛ همان طور که استاد مولایی ها اینچنین بودند و از اساتیدشان آموخته هایی را فراگرفته و برآن افزوده و به نسل آینده منتقل کردند.

پایان پیام/

 

کد خبر 425846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha