دیپلماسی سیاسی پاسخگوی جنگ روانی علیه زنان مسلمان نیست

دبیر ستاد ملی زن و خانواده با بیان این مطلب که امروزه دیپلماسی سیاسی پاسخگوی جنگ روانی علیه زنان مسلمان نیست، گفت: باید دیپلماسی رسانه ای را دنبال کنیم تا به این جنگ پایان دهیم.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، فریبا حاجی علی، دبیر ستاد ملی زن و خانواده  امروز در «همایش ملی زن و خانواده» گفت:بر اساس ضرورت‌های جامعه جهانی و شرایط کشورهای مسلمان در این مقطع از تاریخ، جنبش‌های احیا‌گر اسلامی در تمام منطقه حیاتی دوباره یافته است که این امر سبب شده افکار عمومی دنیای غرب بار دیگر توجه خود را به اسلام به عنوان مکتبی رهایی بخش و استکبار‌ستیز معطوف سازد.

 

وی اظهار کرد: در این حرکت‌ها زنان به عنوان بخش عمده‌ای از حاضران صحنه مبارزه علیه استکبار جهانی به ایفای نقش می‌پردازند و در این شرایط، جامعه اسلامی بیش از هر زمان دیگر نیازمند ارایه الگویی کامل از زن مسلمان است، به گونه‌ای که زنان مسلمان بتوانند با ارزیابی شرایط خود در تمامی عرصه‌های معنوی، خانوادگی، سیاسی و اجتماعی، الگوی زنان جهان باشند.

 

دبیر ستاد ملی زن و خانواده با اشاره به اینکه برای تحقق ارایه الگویی از زنان مسلمان در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی با چالش‌هایی روبه رو هستیم، عنوان کرد: در بخش بین‌الملل نخستین چالش جاهلیت مدرن است که در تفکرات فمینیستی تبلور یافته و پایه‌های آن در عرصه‌ بین‌المللی و به ویژه دنیای غرب به عنوان واکنشی در برابر سیاست‌بازی‌های حاکمان غربی در صد سال گذشته ریشه در باد داشته است.

 

حاجی علی ادامه داد: این شرایط موجب شده است در عرصه بین‌المللی، زنان جهان با شرایطی روبرو باشند که ارزش انسانی زن و جایگاه او با ترفند‌های برابری و آزادی از وی ربوده شده و پیامد این امر سرگردانی و حذف بخش از هویت خلقتی وی بوده است.

 

وی افزود: تفکرات فمینیستی که در تقابل با جامعه مردان شکل گرفته نه تنها عدم برآورده شدن حقوق زنان را در پی داشته بلکه منجر به محو هرچه بیشتر ارزش‌های انسانی و بنیان خانواده در غرب شده است.

 

حاجی‌علی خاطر نشان کرد: مسئله دیگر در عرصه بین‌الملل، جایگاه حقیقی زنان در خانواده و اجتماع در قالب تفکرات تحجر‌گرایانه طالبانیسم است که به عنوان جاهلیت دوم در برخی از کشورهای مسلمان در تعامل با حیات زن در جریان است؛ دیدگاه‌های افراطی و تفریطی در این کشورها که هیچ نسبتی با دین اسلام ندارد تنها دستاویزی برای دستگاه‌های تبلیغاتی غرب برای ارایه دیدگاه‌های انحرافی از اسلام نسبت به زن و معرفی آن به جامعه جهانی است که این تعاملات با بزرگ نمایی و تکرار آن توسط رسانه‌های غربی موجب شده دنیای استکبار تمام تلاش خود را در جلوگیری از معرفی دیدگاه‌های اصیل و مترقی اسلام درباره زن و خانواده به کار ببندد.

 

دبیر ستاد ملی زن و خانواده با اشاره به اینکه برای رفع این معضلات و به منظور تثبیت نگاه به زن مسلمان جهادی عظیم در عرصه تقابل با تهاجمات تبلیغات غربی مورد نیاز است، عنوان کرد: در حالی که معمولاً برای مقابله با این معضلات برخوردی انفعالی داشته و منتظر مانده‌ایم تا هرگاه آنان هجمه‌ای انجام دهند با پاسخی نه چندان مناسب به مقابله با آنها بپردازیم اما شرایط امروز ایجاب می‌کند که از برخورد انفعالی بیرون آمده و با پرداختن به نقاط ضعف دنیای غرب در حیطه زنان، سلاح تبلیغات آنان را بی‌اثر سازیم.

 

وی افزود: در عرصه بین‌الملل بیش از هر عرصه دیگر نیازمند یک جنبش فکری و عملی برای تهاجم غرب و مقابله با جنگ روانی که آنان علیه هویت زن مسلمان به راه انداختند، هستیم. بدیهی است ساز و کارهای آن باید با همان زبانی که زبان رایج آنان است یعنی زبان رسانه و زبان تبلیغات تهیه و تدارک شود.

 

حاجی علی گفت: امروزه دیگر دیپلماسی سیاسی پاسخگوی جنگ روانی که علیه زنان مسلمان راه انداخته‌اند نیست بلکه دیپلماسی رسانه‌ای خط مقدم این جنگ روانی را برعهده دارد و ضروری است که ما نیز در این مسیر به همان شیوه آنان پاسخگو باشیم؛ در این راستا مرکز امور زنان و خانواده طرح گسترده‌ای را با استخراج و طبقه‌بندی مطالبات زنان بر اساس سند‌های فرادستی، سخنان بنیان‌گذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری انجام داده است؛ این طرح در قالب پایگاه مطالبات زنان با بهره‌گیری از 4 زبان جهانی و با هدف تعامل با نظام بین‌الملل و به چالش کشیدن تعاملات دنیای غرب با زنان جهان و به ویژه زنان مسلمان در بررسی و پرسش از وضعیت نگران کننده زن و خانواده در غرب راه‌اندازی شده است.

 

وی بیان کرد: طرح تشکیل مجلس جهانی زنان به منظور تدوین مطالبات جهانی زنان از سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌های استکباری پیشنهاد شده است؛ این طرح به منظور اصلاح و بهبود شرایط زنان در عرصه‌های گوناگون خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اقدامی از مرکز امور زنان است، چرا که ما بر این باوریم که ایران این ظرفیت را دارد که محل تلاقی اندیشه‌های گوناگون برای رسیدن به کرامت انسانی زن و بازگشت هویت خانوادگی به اعضای جامعه جهانی و زدودن ناملایماتی باشد که در طی 100 سال اخیر بر فرهنگ و معنویت خانواده و زنان تحمیل شده است.

 

دبیر ستاد ملی زن و خانواده در‌خصوص چالش‌های متعدد در عرصه داخلی یادآور شد: کم‌کاری در زمینه تبیین حقوق زنان در اسلام یکی از چالش‌ها در داخل کشور است و مشکل اصلی که با آن مواجهیم نوع تلقی و برداشت یکسویه و مغرضانه غرب از احکام اسلام است.

 

وی ادامه داد: مرکز امور زنان در این راستا اقدام به تأسیس بانک اطلاعاتی جامع‌الاحادیث با بیش از 9 هزار حدیث در  هفت محور کلی مسایل زنان و خانواده با بهره‌گیری از کتب فقهی کرده است.

 

دبیر ستاد ملی زن و خانواده در ‌خصوص طرح تدوین نظام جامع حقوق زن در اسلام  اظهار کرد: در این زمینه سه جلد کتاب تألیف شده است که در آن خلأهای حقوقی زنان شناسایی و در قالب لایحه‌ای جهت انجام پاره‌ای اصلاحات و بازنگری در قوانین حوزه زنان و خانواده به هیئت دولت تقدیم شده است.

 

دبیر ستاد ملی زن و خانواده بیان کرد: طرح جامع توسعه امور زنان و خانواده مصوب قانون برنامه پنجم است که طبق مصوبه مجلس، تدوین آئین‌نامه اجرایی آن جهت ارایه و تصویب در هیئت دولت در دست اقدام است. علاوه بر آن مرکز امور زنان و خانواده در راستای اهداف و ماموریت‌های سازمانی خود اقدام به تأسیس و راه‌اندازی بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان کرده است.

 

شایان ذکر است؛ همایش هماندیشی زن و خانواده دوشنبه نهم خرداد در تالار موزه هنر ی برگزار شد.


انتهای پیام/

 

کد خبر 42654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha