به گزارش خبرگزاری شبستان، بنگاه خبرپراکنی بی بی سی سالهاست که در جهت خدمت به استعمار انگلیس از گفتن هیچ دروغ و انتشار هیچ گونه شایعه ای مضایقه نمی کند و سانسور خبری همواره در برنامه کاری این رسانه قرار داده داشته است.
بی بی سی که مانند بسیاری دیگر از رسانه های اروپایی و آمریکایی تسلیم بی چون و چرای لابی صهیونیسم است سیاست خبری خود را به گونه ای تنظیم کرده تا منافع آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در آن تامین شود.
اهداف ضداسلامی و ضدانسانی بنگاه خبرپراکنی بی بی سی بر هیچ کس پوشیده نیست اما تمرکز این رسانه بر برخی از موضوعات نظیر مساله فلسطین و دروغ پردازی های متعدد در این رابطه این سوال را در اذهان متبادر می کند که چه عاملی می تواند این رسانه ها را تا این اندازه از مسیر درست حرفه ای خود منحرف کند تا بتواند دست به سانسور و دروغ پردازی های خبری بزند؟
حقیقت این است که تسلیم بی چون و چرای بی بی سی به لابی صهیونیسم موجب شده است تا این رسانه به انتشار اخبار جعلی و یا سانسور شده به ویژه در موضوعاتی بپردازد که به نحوی به صهیونیست ها مربوط می شود تا به این ترتیب خوش خدمتی خود را به دولت انگلیس و به صهیونیست ها ثابت کند.
یکی از سیاست هایی که بی بی سی مدتهاست در پیش گرفته است پخش برنامه هایی برای محو تدریجی یاد و خاطره فلسطین و ظلم هایی است که در طول سالیان متمادی صهیونیست ها به فلسطینی ها روا داشته اند.
در همین راستا چندی پیش یکی از شبکه های رادیویی بی بی سی در اقدامی یکجانبه و متعصبانه در یک برنامه موسیقی در آهنگی که عبارت" فلسطین را آزاد کنید" در آن وجود داشت کلمه فلسطین را سانسور کرده و از پخش آن جلوگیری کرده بود.
این اقدام واکنش های متعددی را در پی داشت و بسیاری از فعالان صلح این اقدام بی بی سی را مورد انتقاد شدید قرار دادند اما هنوز زمان زیادی از پاسخگویی رسمی این بنگاه به صدها شکایت در این مورد نگذشته بود که یک مورد سانسوری دیگر در برنامه های بی بی سی پیش آمد و در همین شبکه رادیویی در آهنگ دیگری عبارت "نوار غزه "از انتهای یکی از عبارات حذف شد.
توجه به این نکته ضروری است که آنها نه یک عبارت سیاسی و یا عبارت انسانی بلکه نام یک مکان جغرافیایی و یک توصیف ساده از مکانی که هنوز وجود دارد را حذف کردند.
این دو رویداد نشان می دهد که هدف غایی بی بی سی از این گونه اقدام ها محو کامل یاد و خاطره فلسطین و جلوگیری از به رسمیت شناخته شدن حقوق فلسطینی ها و القای آن به مخاطب است.
اما تاکنون عملکردهای آنها نتیجه عکس دربرداشته است، هر چقدر این سانسورها و دروغ پردازی ها بیشتر می شود توجه اذهان عمومی بیشتر به سوی مردم فلسطین و حقوق اساسی آنها بیشترجلب می شود.
صفحه رسمی بی بی سی در سایت های فیس بوک و توییتر پر از نظراتی شد که اعتراض مردم علیه سانسورهای مغرضانه بی بی سی در آنها اعلام شده بود و بسیاری از مردم خواستار پخش این آهنگ ها بدون حذف کلمات فلسطین و نوار غزه شدند.
این در حالی است که مدیران بی بی سی همواره مدعی اند که به مسئولیت خود برای بی طرف بودن نسبت به مسائل عمل می کنند.
این بار نیز مسئولان بنگاه خبرپراکنی بی بی سی مدعی شدند که این عبارات به این خاطر حذف شده اند که به بی طرف بودن این رسانه لطمه ای وارد نشود اما مدتی پس از این ادعا آنها اقدام به پخش موسیقی دیگری با نام "من تنها یک کاغذ می خواهم " کردند و در این آهنگ کلمه تل آویو بارها تکرار شده بود.
سوال اینجاست که اگر بی بی سی کلمه نوار غزه را به خاطر حفظ بی طرفی و انجام مسئولیت حرفه ای حذف می کند پس چرا در مورد تل آویو چنین کاری را انجام نمی دهد؟
حقیقت این است که سانسور هرگونه کلمه یا عبارت حتی اگر در قالب نامهای جغرافیایی باشد به بهانه حفظ بی طرفی اقدامی است که آگاهانه و در جهت تامین منافع لابی صهیونیسم از سوی بنگاه خبرپراکنی بی بی سی انجام می شود.
پخش اخبار دروغین و جعلی نیز یکی از سیاست های بی بی سی است که به طور آگاهانه برای فریب افکار عمومی انجام می گیرد و اکثر کارکنان این رسانه نیز موظفند تا جایی که ممکن است حقایق را به نفع سیاست های کلی بی بی سی کتمان کنند.
پایان پیام/
نظر شما