اعضای کانون های مساجد میدان دار فعالیت های اجتماعی/تقویت آیین های سنتی خدمتی به مردم است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به فعالیت های گسترده کانون های مساجد، گفت: اعضای جوان و نوجوان کانون های مساجد میدان دار فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در جامعه اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام محمد قطبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان امروز در شورای فرهنگ عمومی شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد از افتخارات نظام هستند، اظهار داشت: کانون های مساجد از مراکز فرهنگی و هنری مهم جامعه هستند که از ظرفیت های بالای مردمی برخوردارند.

 

وی افزود: فعالیت این مراکز فرهنگی هنری برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کل نظام مایه افتخار و سربلندی هستند که با ظرفیت های مردمی در راستای خدمت به مردم در تلا شند و اعضای جوان و نوجوان کانون های مساجد میدان دار فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در جامعه اند.

 

حجت الاسلام قطبی با اشاره به مدیریت مردمی کانون های فرهنگی هنری مساجد، تصریح کرد: مدیریت کانون های فرهنگی هنری مساجد مردمی است و دولت تنها برای فعالیت این مراکز در مساجد بستر سازی می کند و حمایت هایی که دولت از کانون ها دارد کمتر از فعالیت های آنهاست.

 

وی با اشاره به فعالیت هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان اصفهان، گفت: این هیئت از یک سال گذشته به صورت ویژه فعالیت های خود را دنبال می کند و با حضور دستگاه های مختلف اداری و خدماتی نیازهای این مراکز دنبال می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: از ظرفیت های مساجد و کانون های فرهنگی هنری در خدمت رسانی به مردم و رفع نیازهای اجتماع توسط ادارات و نهادهای استان استفاده می شود.

 

سنت سازی باید در جامعه تقویت شود

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در بخشی از سخنان خود با اشاره به وجود سنت های نیک در جامعه و اهمیت تقویت آنها و همچنین ایجاد سنت های نیک دیگر، تصریح کرد: سنت سازی بیش از قانون گذاری برای رفع مشکلات اجتماعی و احیا سبک زندگی اسلامی لازم است.

 

وی افزود: تقویت انگیزه های درونی و کار بر روی مسائل درونی افراد با سنت سازی انجام می شود و تصویب قانون و مقررات به اندازه تقویت انگیزه های درونی مهم و اثر گذار نیست.

 

حجت الاسلام قطبی تاکید کرد: باید انگیزه های درونی در بین افراد و سنت های نیک را تقویت کنیم و در بخش های مختلف جامعه گسترش دهیم و منتظر تصویب قانون نباشیم.

 

وی تقویت آیین های سنتی خدمتی به مردم دانست و گفت: این خدمت بزرگ از شهرهای کوچک باید شروع و به شهرهای بزرگ انتقال داده شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 426700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha