کرمانشاه به هاب منطقه ای ارتباطات تبدیل می شود

خبرگزاری شبستان: وزیر ارتباطات با اشاره به انتخاب کرمانشاه به عنوان پایلوت فضای مجازی، در صورت دستیابی به توفیقات مثبت از تعمیم این طرح به سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکتر محمود واعظی هفته گذشته در سفر یک روزه به استان کرمانشاه در چهار شهرستان اسلام آباد غرب، گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل زهاب حضور یافت و ضمن بررسی وضعیت ارتباطات در این شهرستان ها، به افتتاح چندین طرح و پروژه در این مناطق پرداخت.

 

کرمانشاه پایلوت فضای مجازی کشور/افتتاح نسل سوم تلفم همراه و ارتقاء شبکه ارتباطات سیار

دکتر واعظی در ابتدای ورود به اسلام اباد غرب در گلزار شهدای این شهرستان حضور و با نثار گل به مقام شامخ آنها ادای احترام کرد و سپس در شورای اداری این شهرستان شرکت کرد.

 

وزیر ارتباطات ضمن ابراز خرسندی از حضور دوباره در استان کرمانشاه اظهار کرد:در توسعه زیرساخت های itc مقداری عقب هستیم اما با برنامه هاو علاقه ای که مجموعه استان در این خصوص دارند امیدواریم که این ضعف ها و کمبودها به زودی مرتفع شوند.

 

وی ابراز کرد: سیاست دولت تدبیر و امید این است که نگاه ویژه ای به شهرها و مناطقی که با مشکلات اقتصادی و بیکاری مواجه هستند، داشته باشد و امیدوارم که سال94 سال تحول و رونق اقتصادی باشد که با توجه به رشد مثبتی که اقتصاد کشورمان در دو فصل گذشته داشته امکان پذیر می باشد.

 

دکتر واعظی در ادامه به علاقمندی و جدیت مجموعه مدیریت ارشد استان مبنی بر اجرای  دولت الکترونیک در استان کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: از زمانی که بحث دولت اکترونیک مطرح شده، استاندار و معاون ایشان با جدیت به دنبال تحقق آن هستند و ما هم در این خصوص استقبال و حمایت می کنیم.

 

وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد: استان کرمانشاه بتواند به عنوان پایلوت فضای مجازی کشور به دستاوردهای مثبتی برسد تا ما بتوانیم الگوی کرمانشاه را به سایر استان ها نیز تعمیم دهیم.

 

وی مبحث «پیپر لس» یا نظام بدون کاغذ را مقدمه ای جدی و اساسی برای تحقق دولت الکترونیک ذکر کرد و گفت: کرمانشاه از استان های پیشرو در این زمینه است و ما هم بر روی تحقق نظام اداری بدون کاغذ در کشور اصرار داریم اما هم اکنون این استان از بسیاری از استان های دیگر پیش رو و جلوتر است.

 

افتتاح نسل سوم تلفن همراه3G و توسعه و ارتقای شبکه ارتباطات سیار کرمانشاه(SWAP) از برکات حضور وزیر ارتباطات در اسلام آباد غرب بود.

 

مشکلات تلفن های ثابت و همراه و اینترنت پرسرعت حل می شود

وزیر ارتباطات همچنین با حضور در میان اهالی روستای سوخور از توابع بخش گواور از نزدیک در جریان مشکلات مردم این روستا بخصوص عدم پوشش و آنتن دهی موبایب و اینترنت قرار گرفت.

 

دکتر واعظی در جمع مردم این روستا گاظهار کرد:تمام تلاش خود را بکار خواهم بست که مشکلاتی را که از زبان شما شنیدم حل کنم و مطمئن باشید که یکی از برنامه های در دست اجرای ما این است که هیچ نقطه کوری در خصوص تلفن های همراه نداشته باشیم.

 

وی اعلام کرد: تمام مشکلات مربوط به تلفن های ثابت و همراه و اینترنت پر سرعت در روستاها حل خواهد شد.

 

انتقال فیبر نوری به منطقه سومار در دستور کار قرار دارد

این مقام مسئول در ادامه سفر یک روزه خود به شهرستان گیلانغرب سفر کرد و پس از ادای احترام به شهدا، در جمع مسئولین این شهرستان به اهمیت بازارچه سومار اشاره کرد و گفت: در اختصاص اعتبار یک هزار میلیاردی به تقویت فیبر نوری در کشور، مسئله انتقال فیبر نوری به سومار را هم در نظر داریم.

 

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیتی که این بازارچه در تقویت زیرساخت های اقتصادی منطقه دارد باید به مسئله ارتباطات در آن نیز به عنوان یک ضرورت نگاه کنیم.

 

اکبری فرماندار گیلانغرب نیز در این دیدار به بیان مهمترین مشکلات این شهرستان در حوزه ارتباطات پرداخت و گفت: از مهمترین مشکلات این شهرستان عدم ارتباط مناسب در بازارچه مرزی سومار بخصوص نبود فیبر نوری در این مسیر است.

 

ساماندهی روابط خارجی و مسائل اقتصادی از اهداف اصلی دولت است

وزیر ارتباطات و هیئت همراه در ادامه این سفر با بازدید از مرز خسروی و بازارچه پرویزخان در جریان مشکلات ارتباطی این مناطق قرار گرفتند.

 

دکتر واعظی به مشکل رومینگ تلفن های همراه به عنوان یکی از مهمترین مشکلات این مناطق مرزی اشاره و ابراز کرد: بعد از این سفر تلاش خواهیم کرد مکانیزمی طراحی کنیم که بخشی از  مزاحمت های موجود که در حیطه امکانات و اختیارات ما می باشد را برطرف کند و بخشی دیگر را که  که به طرف عراقی مربوط می شود را با مذاکره و هماهنگی بین اپراتورهای دو کشور حل کنیم.

 

وی افزود: یکی از هدف های اصلی دولت ساماندهی روابط خارجی و مسائل اقتصادی است  و با توجه به نرخ بالای بیکاری در این استان  و نیز مبادلات تجاری مرزی ، این هدف دولت در این استان کاربرد مستقیم دارد و انشاء اله ساماندهی روابط خارجی بخصوص با ایجاد امنیت در عراق مجددا شاهد تردد زوار عتبات عالیات از مرزهای استان کرمانشاه باشیم.

 

وزیر ارتباطات همچنین به سیاست های وزارت ارتباطات در خصوص مناطق مرزی نیز اشاره کرد و گفت: وزارت ارتباطات نیز همسو با برنامه های دولت ،رسیدگی به مناطق محروم ، روستاها و مناطق مرزی را در اولویت کاری خود قرار داده و دنبال این هستیم که مشکلات این استان و مناطق مرزی آن را حل کنیم و برای این کار هم برنامه هایی در دست اقدام داریم.

 

دکتر واعظی افزود: بازارچه پرویزخان ظرفیت عظیمی در مبادلات مرزی دارد اما نباید جایگزین ظرفیت های مرز خسروی شود و هر دو مرز باید کارکردهای ویژه خود را حفظ کنند.

 

رونق کشور بدون توسعه زیر ساخت هایictامکان پذیر نیست

وی در ادامه با حضور در شورای ادارای شهرستان قصرشیرین که مبا حضور جمع مشترک مدیران این شهرستان و شهرستان سرپل زهاب برگزار شد، اظهار کرد: نظام ما فداکاری مردم این استان را در دفاع مقدس هیچ گاه فراموش نخواهد کرد و دولت تدبیر و امید نیز قدردان محبت های شما عزیزان در دوران انتخابات دهم و نیز صبوری شما در تحمل مشکلات موجود می باشد.

 

وزیر ارتباطات افزود: این استان دارای پتانسیل های بالقوه زیادی است که می تواند از نظر کشاورزی به یک قطب تبدیل شود و همچنین با تمام محدودیت هایی که دارد ،رونق مرزی مطلوبی دارد که با توجه به پیگیری نماینده این حوزه و نیز جدیتی که مسئولین استان دارند رونق مرزی این مناطق روز به روز بیشتر خواهد شد و ما هم وظیفه داریم که در این راه حمایت و کمک کنیم.

 

دکتر واعظی در ادامه به اهمیت زیر ساخت هایictاشاره کرد و گفت: رونق کشور بدون توسعه زیر ساخت هایictامکان پذیر نیست وictدر کشورهای پیشرفته نقش پشتوان توسعه را دارد و توسعه ما در صنعت،کشاورزی و ...با پشتیبانیictمی تواند تقویت شود و با توجه به اینکه امروزه بحث سلامت و تجارت و اموزش و در کل دولت الکترونیک مطرح است اهمیت زیر ساخت هایictدو چندان خواهد بود و بنا به گفته مقام معظم رهبری ما باید بتوانیم از ابزارهای روز دنیا برای توسعه کشورمان استفاده کنیم.

 

وی سپس به الگوی هاب منطقه ای اشاره کرد و افزود:الگویی را که دکتر حاتمی در خصوص تبدیل کرمانشاه به هاب منطقه ای ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح کردند، الگویی پیشرو و حساب شده است که بنده هم موافق اجرای آن هستم تا کرمانشاه با استفاده از موقعیت جغرافیایی ویژه ای که دارد بعنوان هاب منطقه ای برای استان ها و کشورهای همجوارش عمل کند و با توجه به اینکه این استان بعنوان پایلوت فضای مجازی کشور انتخاب شده است زمینه تبدیل شدن به هاب منطقه ای را دارد.

 

وزیر ارتباطات به مشکلات پوشش موبایل نیز اشاره و عنوان داشت: مناطقی که در استان دارای پوشش کور هستند  را تا دو یا سه هفته آینده در جلسه مشترکی با حضور نماینده و فرمانداران این سه شهرستان بررسی خواهیم کرد تا مشکل انها حل شود.

 

مقام عالی وزارت ارتباطات در خصوص اینترنت روستایی نیز گفت:برای ما مهم است که تمام روستاهای کشور به اینترنت دسترسی داشته باشند و تاکنون هشت هزار روستا در کشور دارای اینترنت می باشند که130روستای دارای اینترنت در این منطقه واقع شده است و تا پایان سال جاری این تعداد در کشور به 12هزار و تا پایان94به سی هزار افزایش خواهد یافت.

 

وی به هوشمند سازی مدارس نیز اشاره کرد و اظهار داشت:از مدیران ارشد استان  می خواهم که طرحی را بعنوان پایلوت طراحی کنند تا در شهرهای این استان آن را به عنوان نمونه اجرایی کنیم و سپس به سراسر کشور تعمیم دهیم.

 

وزیر ارتباطات به ایجاد مرکز دیتا سنتر در استان بعنوان یک ضرورت تاکید کرد و افزود:اگر زمین اختصاص یافته برای اجرای این مرکز قطعی شود حتما آن را اجرایی خواهیم کرد و اگر بخش خصوصی هم در این خصوص تمایل دارد ما آمادگی همکاری با آنها نیز می باشیم زیرا با توجه به ظرفیت های استان ، یک دیتا سنتر برای این استان کافی نیست.

 

در این جلسه همچنین حیدری فرماندار سرپل زهاب و نازپرورده معاون فرماندار قصرشیرین به بیان مشکلات شهرستان های تحت مدیریت خود پرداختند.

 

برای تحقق پایلوت استان مجازی قدم های جدی برداشته ایم

معاون  توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه نیز به تفاهم نامه منعقد شده فیمابین شورای عالی مجازی کشور و استانداری کرمانشاه اشاره و ابراز کرد:در زمینه اجرای سند و تعیین زیرساخت ها برای تحقق پایلوت استان مجازی که یکی از برنامه های اساسی ما می باشد قدم های خوب و جدی برداشته ایم.

 

دکتر هدایت حاتمی افزود:مقوله مدیریت سبز یا نظام بدون کاغذ در800نقطه استان اجرایی شده و بی شک ما یکی از استان های پیشرو در این زمینه خواهیم شد.

 

وی افزود:اجرای پروژهG-NAF را اجرایی کردیم و بحث ویدیو کنفرانس را هم طراحی و قرار است تا پایان سال کلیه دستگاه های اجرایی به سیستم ویدیو کنفرانس مجهز شوند.

 

معاون استاندار همچنین اظهار داشت:مجموعه مدیریت استان به صورت جدی اجرای برنامه های دولت و وزارت ارتباطات را در دستور کار قرار دارد و به جد دنبال اجرایی کردن آنها در استان می باشیم.

 

در این بازدید یک روزه ضمن افتتاح نسل سوم تلفن همراه3G  و توسعه و ارتقای شبکه ارتباطات سیار کرمانشاه(SWAP)، وزیر ارتباطات با حضور در روستای قره بلاغ از توابع سرپل ذهاب، غاز اجرای صندوق خرد روستایی در13روستای استان و کد گذاری ده رقمی خانوارهای استان را در قالب پروژه G-NAF اعلام کرد.

 

همچنین با حضور وزیرو هیئت همراه از اجرای طرح اینترنت پرسرعت در60 روستای استان کرمانشاه در روستای آیینه شهرستان سرپل زهاب بهره برداری شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 427042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha