معصومه ظهیری مدیر کل امور بانوان استانداری قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، گفت: شبکه های اجتماعی در دنیای مدرن امروز با سرعت قابل توجهی در حال حرکت و پیشرفت هستند که اگر بتوان با برنامه ریزی ازاین شبکه ها استقاده کرد قطعا گام مهمی در جهت توسعه جامعه جهانی ارتباطات خواهد بود.
وی افزود: جامعه کنونی ما نیز در حال توسعه درامر ارتباطات است که از مسیر سنت به سمت صنعت در حال حرکت است که این گذر زمان درعصر ارتباطات و تکنولوژی توانست ابزارهای لازم را به آسانی دراختیار مردم قرار دهد.
عضو هئیت علمی جامعه الزهرا(س) ادامه داد: آنچه بسیارمهم است این است که اگر ما حتی مدیریت ورود ابزارها را داشته باشیم شاید بتوانیم ورود انها را تعویق بیندازیم اما نمی توانیم مانع ورود آنها به جامعه شویم بلکه باید در کنار این مدیریت در این آموزشهای لازم را در اختیار کاربران قرار دهیم.
مدیر کل امور بانوان استانداری قم تصریح کرد: ذائقه افراد نیز در انتخاب شبکه های اجتماعی متفاوت بوده که باید برای افراد با قدرت تمیز بیشتری نسبت به انتخاب خود دقت داشته باشند چرا که شاید بسیاری از این فضاهای مجازی به صورت عمومی یا فردی اداره می شود اما باید دقت داشت که مدیریت در این شبکه ها بیشتر به صورت فردی صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه باید آحاد جامعه نسبت به این مقوله ارتباطی آموزش لازم را دریافت کنند اظهار داشت: مهمترین و بیشترین چیزی که تاثیرگذار است این است که بتوانیم افراد را تحت آموزشهای لازم قرار دهیم تا بتوانیم ورود به این فضا ها را مدیریت کنیم واینکه باید در این مسیر مدیریت زمان در حرکت تکنولوژی را مد نظر داشته باشیم .
ظهیری عنوان کرد: با توجه به سرعت بالای تکنولوژی در جامعه ارتباطی مدیریت زمان است که اگر نتوانیم آن را خوب مدیریت کنیم قطعا از قافله روبه حرکت دنیا و فضای مجازی عقب خواهیم ماند که این امر می تواند مشکلات زیادی را برای نسل جوان و گروههای مخاطب ایجاد کند.
عضو هئیت علمی جامعه الزهرا(س) یاد آور شد: یکی از نکات مهمی دیگری که باید در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گیرد آموزشهای اخلاقی لازم در این راستا می باشد که اگر مدیریت اخلاقی در این شبکه ها حاکم شود جامعه اخلاق محور خواهد بود.
مدیر کل امور بانوان استانداری قم خاطر نشان ساخت: شبکه های اجتماعی علاوه بر تهدیدهایی که دارند گاها به عنوان فرصت نیز میتوان از آنها استفاده کرد ارتباط افراد و گروههای مختلف با یکدیگر، تبادل اطلاعات عمومی و اجتماعی، گفتگو و مناظره در باب مسائل روز جامعه با توجه به رعایت حریم فردی و اجتماعی می تواند فرصت خوبی برای بالابردن سطح علمی و فرهنگی جامعه شود.
وی گفت: پخش شایعات، اضطراب، بزرگنمایی، ایجاد تنش و برخورد نامناسب در این شبکه ها از جمله تهدیدهای این شبکه های مجازی در جامعه ارتباطی می باشد که باید با دقت مدیریت شود.
ظهیری در پایان گفت: مدیریت زمان، مدیریت اخلاقی و مدیریت اطلاعاتی از مهمترین ابزار لازم این شبکه های اجتماعی است که نیازمند ایجاد زیر ساختهای داخلی در بهر مندی بالا مخاطبین بویزه جوانان از این شبکه ها بیسار مؤثر می باشد.
پایان پیام/
نظر شما