یادمان شهدای گمنام در امیرچخماق طوری ساخته می شود که به بنای باستانی ضربه نزند

خبرگزاری شبستان: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور با اشاره به اینکه تدفین در امیر چخماق صورت گرفته است، افزود: ان شا الله طوری یادمان ساخته می شود که لطمه ای به آثار باستانی نخورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، سردار سرتیپ بسیجی بهمن گارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور امروز (9دی) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سال 69 به دستور رهبری تشکیل شد، گفت: هیئت امنای این بنیاد 21 نفر است که شامل هشت وزیر، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس بنیاد شهید، رئیس سازمان تبلیغات، فرمانده های ارتش، سپاه و نیروی انتظامی است.

 

وی با اشاره به اینکه دبیر شورای انقلاب فرهنگی هم عضو هیئت امنای این بنیاد است که می خواهیم از وزیر کشور نیز درخواست کنیم که در این هیئت حضور یابند، افزود: این بنیاد باید از فراموش شدن دفاع مقدس و از تحریف آن جلوگیری کند.

 

رئیس ستاد راهیان نور کشور با یادآوری این مطلب که 20 اسفند روز ملی راهیان نور نامگذاری شده است، اظهار داشت: تحریف یکی از مسائلی است که وقایع بزرگ را همواره تهدید می کند.

 

سردار کارگر با اشاره به اینکه 43 یادمان دفاع مقدس در استان های در خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی ایجاد شده که با عملیات های دفاع مقدس سازگاری دارد، اضافه کرد: در ابتدای سال 84 تنها 400 هزار نفر به راهیان نور رفته بودند که سال گذشته بیش از چهار میلیون نفر بازدید کردند که 47 درصد با ماشین شخصی خودشان رفتند و بازدید کردند و در حدود 70 درصد افراد بازدید کنندگان زیر 30 سال بودند.

 

این مقام مسئول با اشاره به شبکه راویان، مبلغین و خادمین که به صورت داوطلبانه هست، یادآور شد: بالای 80 درصد این افراد تحصیلات عالی دارند که بالغ بر 30 هزار نفر هستند و بدون دریافت حقوق می آیند.

 

وی با یادآوری این مطلب که در مورد تاریخ دفاع مقدس کارهای خوبی در پنج ساله ششم صورت می گیرد، بیش از 70 درصد موضوع تاریخ جنگ را به نتیجه برسانیم 2 جلد دایره المعارف چاپ شده برای جلد سوم کار می کنیم، خاطر نشان کرد: پیش بینی دایره معارف به 50 جلد شود.

 

سردار کارگر با تاکید بر اینکه اصل بنیاد مشاورت با همه دستگاه هاست، افزود: همانطور که با دولت احمدی نژاد فعال بودیم با دولت روحانی  نیز همکاری داریم.

 

وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس زمانی موفق است که از حالت جناجی در آمده باشد، اظهار داشت: دفاع مقدس را باید فرا ملی بینیم چرا که روحیات دفاع مقدس در کشورهای همسایه باعث پیشرفت آنان شد.

 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور عزت امروز کشور را در گرو دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: استان فارس با 15 هزار شهید و 15 هزار جانباز و 3 هزار آزاده و حدود 250 هزار رزمنده از استان های نمونه کشور هست.

 

وی استان فارس را از قطب های فرهنگی کشور دانست و یادآور شد: فارس در حوزه دفاع از نظام هم پیشقدم بوده است که تیپ هوابرد، 37 زرهی، تیپ یونس، لشگر 19 فجر و لشگر 33 المهدی (عج) از نیروهای پر افتخار فارس هستند که انتظار از فارس نیز همین است.

 

سردار کارگر افزود: با توجه به اینکه فارس قطب فرهنگی کشور هست نیز انتظار می رود در حوزه معرفی محتوای دفاع مقدس نیز پیشقدم باشد.

 

وی با اشاره به اینکه امیدواریم موزه دفاع مقدس فارس هم به نتیجه برسد، اضافه کرد: سال 95 موزه دفاع مقدس فارس راه اندازی شود و امیدواریم همه دستگاه ها همت کنند.

 

سردار کارگر در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص تدفین شهدای گمنام در کشور، افزود: تا زمان تدفین شهدا، مسئولیت با کمیته مفقودین هست و اداره یادمان شهدای گمنام با بنیاد حفظ هست.

 

رئیس ستاد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص تدفین شهدا در امیر چخماق با اشاره به اینکه تدفین صورت گرفته است، افزود: ان شا الله طوری یادمان ساخته می شود که لطمه ای به آثار باستانی نخورد.

 

وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور نزدیک به هزار شهید گمنام داریم، اظهار داشت: در 58 نقطه فارس 162 شهید گمنام دفن شده است.

 

این مقام مسئول در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص اخذ DNA والدین شهدا، اظهار داشت: DNA یک کار هزینه و زمان بر است و اطلاعی از رقم آن ندارم.

 

پایان پیام/

کد خبر 427920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha