حماسه 9 دی فریاد بلندی بر نفاق مدرن و ساکتین فتنه بود

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگي ، پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حماسه 9 دی فریاد بلندی بر نفاق مدرن بود و سومین مخاطبان این حماسه ساکتین فتنه بودند. در فتنه 88 همانند حادثه عاشورا گروهی سفید، گروهی سیاه و گروهی خاکستری یا همان ساکتین بودند که همانند گروه سیاه متضرر شدند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ حجت الاسلام علي اميري آتشاني ، معاون فرهنگي ، پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی امروز (سه شنبه) در نشست تخصصی ارتقای بصیرت سیاسی و دینی مداحان، ضمن پاسداشت سالروز 9 دی عنوان کرد: حركت ماندگار و ميليوني مردم در تبعيت از اسلام و رهبر معظم انقلاب در روز نهم دي سال 88 را بایستی زنده نگه داشت و از همین روی چنین برنامه ای را در این مکان که زمانی مورد هجوم فتنه گران قرار گرفت برگزار کردیم.

 

وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی خانه مداحان و ذاکرین و مروجان دینی می باشد و از همین سبب بود که در ماجراهای فتنه 88 مورد هجوم قرار گرفت تا به گونه ای جامعه مداحان و نیز از کید و ضربات دشمنانه فتنه گران در امان نمانند.

 

وی با بیان آیه 98 سوره انعام اشاره کرد: در قرآن کریم خدا می فرماید: «وَ هُوَ الَّذي أَنْشَأَکُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَةٍ فَمُسْتَقَرٌّ وَ مُسْتَوْدَعٌ قَدْ فَصَّلْنَا الْآياتِ لِقَوْمٍ يَفْقَهُونَ» در این آیه سخن از انشاء می آید. در قرآن کریم چندین بار از انشاء و خلقت آدمیان سخن به میان آمده است که این دو واژه به یک معنا می باشند با این تفاوت که انشاء یک پله از خلق بالاتر است. انشاء همان خلق کردن به اضافه تربیت کردن است و خدا می فرماید ما آنها را که مستقر شدند نه تنها خلق کردیم بلکه مورد هدایت و تربیت خود نیز قرار دادیم و آنها که مستودع بودند چون دارای ایمان ناپایدار بودند از تربیت ما به گونه ای محروم گشتند.

 

وی در ادامه افزود: امام صادق (ع) در تبیین واژه مستقر که در قرآن آمده است می فرمایند این افراد دارای ثبات قدم و پایداری در ایمان هستند و افراد مستودع ایمان عاریه ای و ناپایدار دارند که در ادامه طلحه و زبیر را به عنوان مثال عنوان می کند.

 

حجت الاسلام علي اميري با بیان اینکه 9 دی پیام هایی برای اقشار مختلف داشت گفت: حماسه گران 9 دی مردمی بودند که مورد هدایت الهی قرار گرفتند و توانستند آن حركت ماندگار و ميليوني که به نوعی امتحانی برای آنان بود خلق کنند.

 

وی ادامه داد: حماسه 9 دی پیام آشکاری به حامیان فتنه بود تا بدانند روسای آنها برای رسیدن به ریاست متوسل به دشمنان شده اند و به دنبال براندازی نظام به قیمت هتک حرمت مقدسات می باشند.

 

وی اشاره کرد: حماسه 9 دی فریاد بلندی بر نفاق مدرن بود و سومین مخاطبان این حماسه ساکتین فتنه بودند. در فتنه 88 همانند حادثه عاشورا گروهی سفید، گروهی سیاه و گروهی خاکستری یا همان ساکتین بودند که همانند گروه سیاه متضرر شدند.

 

معاون فرهنگي ، پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مداحان و سخنرانان منابر باید در نظر داشته باشند که این حماسه عظیم بایستی حفظ شود تا ثمرات آن بر مردم و جامعه جاری گردد و مقام معظم رهبری بارها در این خصوص تذکر داده اند که مجالس اهل بیت و هیات ها به گونه ای نباشد که گویا هیچ اتفاقی در کشور نیفتاده و بایستی در منابر ابعاد فتنه 88 و حماسه 9 دی برای مردم کالبدشکافی گردد.

 

وی در پایان تصریح کرد: بنا بر توصیه های اکید مقام معظم رهبری مداحان و سخنرانان در منابر خود بایستی به همه ابعاد اسلام در جهت بیداری مردم بپردازند و اینطور نگردد که مجلسی از مباحث سیاسی دور گردد و فقط اخلاقیات بیان شود و مجلسی دیگر سراسر مباحث سیاسی شود و اخلاقیات فراموش شود  هم مسائل اخلاقی و هم مباحث سیاسی بایستی مورد اشاره منابر قرار گیرند.

کد خبر 427928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha