به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، نادر طالب زاده، دبیر جشنواره فیلم عمار در این مراسم با بیان اینکه عمار ظرفیت هنر انقلاب اسلامی است، گفت: این جریان به گونه ای است که هرچه جلوتر می رویم بهتر و بیشتر شناخته می شود. اتاق فکر جشنواره سال به سال پر رونقتر میشود و متفکران و نخبگان انقلاب که در رسانهها دیده نمیشوند نیز در اتاق فکرهای عمار حضور دارند. جشنواره عمار از قبل وجود داشته است اما پنج سال پیش کشف شد و متواضعانه به صحنه آمد و استقبال خوبی از آن صورت میگیرد.
وی ادامه داد: همه رسانهها از جمله رسانه ملی ظرفیتهای این جشنواره را شناختند و اگر میخواهید ببینید که «عمار» چیست، در صدا و سیما این جشنواره را دنبال کنید. بهترین کار دیدن سازندگان فیلمها و آثار آنهاست و با تماشای این آثار، معلوم میشود که جشنواره چه خلأیی را پر میکند. امروزه مشخص میشود که جایگاه انقلاب اسلامی در جهان چیست. بحران داعش و بروز خطراتی که اینها ایجاد کردهاند نشان میدهد که جهان از مهار آنها عاجز است و جز با متوسل شدن به قدرت نرم، کاری نمیتوان انجام داد.
طالب زاده خاطرنشان کرد: تلاش کاخ سفید و یهود برای رسیدن به نوعی توافق نشاندهنده این است که آنها چقدر مستاصل هستند. GPS و رادارها به هم ریخته است، مگر در جایی که افراد احیاگر حقیقت هستند و این موقعیت ظرفیتی است که باید ایران بیشتر و بیشتر به آن بپردازد.
وی تاکید کرد: جذب افراد آگاه اهمیت دارد و «عمار» توانست این کار را انجام دهد. اکرانهای عمار حضور این افراد را نشان میدهد و اهمیت دارد که در آن نخبگان جمهوری اسلامی حضور دارند که این روند رو به افزایش است.
دبیر پنجمین جشنواره فیلم عمار با اشاره به فیلمسازان شهرها و استانها، بیان کرد: ما باید از ظرفیت استانها و شبکههای استانی استفاده کنیم. بچههای «عمار» در استانها تولیدات بسیاری دارند. بسیاری از فیلمسازان «عمار» که در این دوره دیده شدهاند و کسانی که در این چند سال درخشیدند، از شهرستانها و استانهایی غیر از تهران بودهاند. در این ارتباط باید شبکه استانی را تقویت کرد تا کشور اصلاح شود. همچنین باید به ظرفیت رسانهای شهرها و استانهای مختلفی غیر از تهران توجه بیشتری نشان داد. در استانهای ما ظرفیت بسیاری وجود دارد که این ظرفیت به لحاظ رسانهای خالی است.
وی به پخش شبانه ویژه برنامههای جشنواره فیلم «عمار» در طول پنجمین دوره از این جشنواره اشاره کرد و افزود: بسیار خوشحال هستم که «عمار» هر شب روی آنتن است. «عمار» بحث حیات انقلاب اسلامی است. رهبری، واژه «عمار» را چند سال پیش کلید زده اند و بعد این مسیر پی گرفته شد. البته این یک مسیر الهی است که از ابتدای انقلاب بوده و به طور مشخص از بعد از فتنه 88 به صحنه آمد و حالا ما با جشنواره «عمار»، انقلاب را به جهان معرفی میکنیم.
طالبزاده خاطرنشان کرد: اینکه انقلاب چیست، چه اهداف و چه ظرفیتهایی دارد، باید بیان شود. باید تاریخ انقلاب اسلامی تدوین شود و ظرفیت هنری انقلاب نمایش داده شود و جشنوارهها بخشی از این مسیر هستند. باید مدد رساندن به مسیر انقلاب اسلامی که مورد نظر امام خمینی بوده است و توسط ایشان در بهشت زهرا مطرح شد و در ادامه توسط رهبر انقلاب هم بیان شد، پیگیری شود.
وی درباره تفاوت آثار امسال با سال گذشته، گفت: تفاوت آثار امسال با سال گذشته بسیار چشمگیر بود. امسال آثار درامتیک و داستانی بیشتری داشتیم و کارها با تکنیک بهتری جلو رفته است. مسیر انقلاب مسیر روشن و حماسی است و هر کس در این مسیر بیفتد، در اتوبان الله افتاده است.
پایان پیام/
نظر شما